12.8 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Fujifim FinePix F800EXR | fototv.hu

20x optikai zoom egy 3,5cm vastag fényképezőgépben? Igen a Fuji megcsinálta, hamarosan érkezik a FinePix F800 EXR, mely vezeték nélküli kommunikációs képességeivel is felhívja magára a figyelmet.

A Fujifilm kompakt köntösbe bújtatott egy igazi ultrazoomot, ha nem láthatnánk talán meg is kérdőjeleznénk, ez tényleg belefér egy ekkor vázba? A 20x átfogás 25mm-es nagylátószögtől indul és 500mm-es ekv. tele állásban végződik, természetesen optikai képstabilizátor segíti a kézből történő használatot. Az érzékelő egy 16 megapixeles 1/2? méretű EXR típusú CMOS szenzor, mely a korábban megismert tulajdonságokkal működik, az EXR technológia nagyobb dinamika átfogást és 3 féle alapvető képmódot kínál. Az érzékenységek ISO 100 és 3200 állíthatóak alapértékeken, de kiterjesztéssel elérhető a 12 800-as maximum.

A szokásos szuper intelligens megoldásokon és témaprogramokon felül kapunk blende és záridő előválasztást, valamint akár RAW nyers fájlformátumot is választhatunk. Hat új ahsznos kreatív szűrőt is belecsempésztek az F80-ba.

A masina hátuljára a kor elvárásainak megfelelő, 3? átmérőjű és 460 000 képpontos LCD kijelző került, mely fix és nem érintőképes.

További kiemelendő funkciók a 1080p FullHD videó, csökkentett felbontású 320 fps-es slow motion mozgóképrögzítés és a 360° ?os panoráma felvételezés.

Szerencsére nem maradt ki az új FinePix modellből a beépített GPS vevő, mellyel menthetjük a felvételek pontos rögzítési koordinátáit, valamint a Wireless Image Transfer, azaz vezeték nélküli képtovábbítás szolgáltatás. Az okostelefonok és tabletek korszakában fontos opció a képek és videók azonnal letöltése és megosztása, az ingyenesen letölthető FUJIFILM Photo Receiver alkalmazás segítségével Android és iOS készülékekkel távvezérelhetjük is az F800 EXR modellt.

Szemléltető videó:

Az apró betűs rész a vezeték nélküli adatmásoláshoz, egy áttöltés alkalmával max. 30 fotót tudunk egy gombnyomással elküldeni?

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles