1.9 C
Budapest
Wednesday, November 29, 2023

Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje | fototv.hu

A fotózás világában egyedülálló esemény immár másodszor kerül megrendezésre a 2014. március 22-23. hétvégén. A tavalyi telt házas programon 500 fotós járta végig Budapest fotóműtermeit és készített rengeteg fotót egy egész hétvégén keresztül. Az esemény jellege idén is változatlan, azaz a fotózás szerelmesei egyetlen belépő megvásárlásával számos fotóműteremben, rengeteg fotózással tölthetnek el két napot a budapesti fotóműtermek nagyszabású nyílt hétvégéjén.

Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje

A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje alatt az egyes helyszíneken változatos fotózások várják a résztvevőket. Modellfotózások a divattól a portrén át az aktig minden stílusban, világítástechnikai workshopok, bemutató fotózások, greenbox fotózás, táncfotózás, ételfotózás, gyerek-, kutya- és tárgyfotózás is megtalálhatóak a programok hosszú sorában. Összességében a fotózás számos területén készíthetnek képeket a fotósok minőségi képeket műtermi körülmények között és mindeközben bepillanthatnak a profi fotóműtermek világába.

A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéje összes programja a tavalyi eseményhez hasonlóan egyetlen 3800 Ft-os karszalag megvásárlásával látogatható. Ezért az egyszeri összegért ezen a hétvégén a résztvevők mintegy 15 fotózási helyszínen egész hétvégén összesen 16 órán keresztül fotózhatnak változatos témákat. A minőségi fotózási lehetőség érdekében a szervezők korlátozták a megvásárolható karszalagok számát, így csak 500 fotós vehet részt az eseményen, hogy mindenkinek kényelmesen legyen ideje fotózni.

időpont: 2014. március 22-23. (szombat és vasárnap 10 és 18 óra között)

helyszín: Budapest, kb. 15 fotóműteremben

A Fujifilm X Fotóműtermek Hétvégéjének részletes programjai, valamint a jegyértékesítés információi az esemény hivatalos weboldalán olvashatóak: www.fotomutermek.hu

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
644FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles