Fotózd le házi kedvencedet! | fototv.hu

0
0

A Copy General Zrt fotópályázatot hirdet ?Karácsony és házi kedvenc?, ?Copy General és házi kedvenc?, ?Irodai állat? kategóriában. Nevezés és szavazás: 2013. november 11. ? 2013. december 11. között, eredményhirdetés 2013. december 17-én.

Copy General fotópályázat plakátja

Nevezési feltételek:

3 kategóriában várják a fotókat:

A. ?Karácsony és házi kedvenc?

A kép témájának kapcsolódnia kell a karácsonyhoz (saját értelmezéssel).

B. ?Copy General és házi kedvenc?

Fotózd le házi kedvencedet egy Copy Generalos szóróanyaggal. Több féléből választhatsz majd.

A szóróanyagot bármelyik üzletünkben átveheted kollégáinktól, (fotó a Copy General üzleteiben nem készíthető a házi kedvenccel).

C. ?Irodai állat?

A fotón szereplő állatnak házi kedvencnek kell lennie illetve rendszeres vendégnek vagy épp állandó ?munkatársnak? kell minősülnie. 🙂

A ?házi kedvenc? fogalma részünkről a következő: az az állat, amelynek tartásáról és gondozásáról teljesen vagy részben Te gondoskodsz, vagy vele folyamatosan egy háztartásban élsz.

Állat-rendszertani szempontból megkötés nincs.

Nevezési és egyben szavazási intervallum: 2013. november 11. ? 2013. december 11.

Eredményhirdetés: 2013. december 17.

A nyerteseket e-mailben is értesítjük. Kérjük, hogy a nevezés során olyan e-mail címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz.

Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel egyenként, személyesen egyeztetünk.

A pályázaton természetes személyek vehetnek részt.

Műfaji és technikai illetve tematikai megkötése a pályázatnak nincs. A Copy General Zrt. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indokolás törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.

A Copy General Zrt. a pályázat céljai okán a gazdát kereső állatok fotóit ezúttal nem tudja fogadni.

A részvétel Facebook bejelentkezéshez és like-hoz kötött.

Minden pályázó csak egy fotóval nevezhet maximum 1 MB méretig, a Copy General appján keresztül.

A beküldött műnek címet kell adni, valamint nem kötelezően rövid leírás is adható.

Egy fotó csak egy kategóriába nevezhető.

A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Copy Generalt a pályázó feltétel nélkül mentesíti. A Copy General Zrt. pályázat kiíróként csak olyan fotóval történő nevezést fogad el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult.

A pályázat nyerteseként a zsűri által kiválasztott személy az eredményhirdetést és a nyeremény átvételét megelőzően külön nyilatkozatban köteles szavatolni, hogy az általa beküldött fénykép különösen szerzői jogi szempontból nem jogsértő.

A Copy General Zrt. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek becsület csorbítására alkalmas tény tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A pályázatokra szavazatokat leadni a Copy General Facebook oldalán nyílik lehetőség.

Szavazócsoportok like-jai és külföldi szavazatok nem kerülnek beszámításra.

Amennyiben a Facebook szerint deceptive vagy suspicious kategóriába eső like-okat észlelünk, a játékost e-mailen keresztül figyelmeztetésben részesítjük és a gyanús like-ok nem kerülnek beszámításra.

A nyerteseket zsűri fogja kiválasztani.

A zsűri:

Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat – és Növénykert szóvivője

Gergely Szabolcs, a Copy General Zrt. elnök-vezérigazgatója

Trunkó Bálint, fotós

A beküldött képekből kiválasztásra kerülő nyertes alkotások megtekinthetőek lesznek a Copy General honlapján és Facebook oldalán.

A Copy General a pályázatokat a versennyel kapcsolatos kommunikáción túl nem használja fel, csak a pályázó ez irányú külön hozzájárulása alapján.

A zsűri kategóriánként 1-1 nyertest hirdet, a legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás különdíjban részesül, továbbá a Copy General saját kedvencet is hirdet.

A nyereményeket 2013. november 26-án publikáljuk.

A fotóversenyen a Copy General Zrt. munkavállalói és közvetlen hozzátartozóik nem vehetnek részt.

A Copy General fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatásra.

A pályázó a pályázata beküldésével elfogadja jelen okiratban foglalt nevezési feltételeket.