11.8 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Fotóporta | fototv.hu

2015 sem múlhat el Fotóporta nélkül. Idén már 8. alkalommal rendezik meg ezt a kedvelt budapesti portfólió konzultációt, ahol az alkotók és a nemzetközi szakemberek egy intenzív kétnapos program keretében személyesen találkozhatnak egymással. Kiváló alkalom, hogy portfóliódról hasznos visszajelzést kapj. A Fotóporta 2015. október 30-31-án kerül megrendezésre. Jelentkezni lehet 2015. október 26-ig.

Fotóporta plakát

Fotóporta 2015.

Időpont: 2015.október 30-31. 10.00 – 16.30

Helyszín: Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

Meghívott reviewerek:

Wolfgang Tillmansfotóművész

Kim Knoppers(Foam Museum)

Zhenia Sveshinsky(Image Matter, Unseen Book Market)

Marina Paulenka(Organ Vida Festival)

Hegedűs Orsolya(acb Galéria)

Izabela Idziak(Anzenberger Agency)

Oltai KataMélyi JózsefSzékely Katalinfüggetlen kurátorok és Gellér Judit(Capa Központ)

Jelentkezni PDF formátumú portfólió, valamint a regisztrációs díj befizetését igazoló bizonylat elküldésével október 25-ig lehet. FFS tagok 50% kedvezménnyel vehetik igénybe a review-t!

Az egyes reviewerekkel 20 perced lesz konzultálni, ezért érdemes előre felkészülni, hogy mit és hogyan szeretnél megmutatni magadból és a munkáidból. Az idei Fotóporta kiegészítő eseménye egy két-estés workshop, ahol tapasztalt szakemberek segítenek felkészülni a konzultációra.

Regisztrációval kapcsolatos információkért, valamint a konzulensek megismeréséhez keresd fel a www.fotoporta.hu oldalt illetve látogass el az esemény facebook oldalára.

Ezen túl szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy, a Fotóportára felkészítő workshopot, amely október 21-22- én este 6-tól 9-ig lesz a Mai Manó Házban. Erről bővebb leírást szintén a Fotóporta oldalán találtok.

Továbbá mindenkit szeretettel várunk a szombat esti díjkiosztó ünnepségre a Capa Központ Project Room termébe! Időpont: október 31. 19:00

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles