Fotópályázat a Szellemképben | fototv.hu

0
1

A Szellemkép Alapítvány pályázatot hirdet ösztöndíjas fotográfusképzésre.A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió beküldése, illetve elbeszélgetésen való részvétel. A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíjtámogatását a Szellemkép Szabadiskola februárjában induló fotográfus képzésére, amelyet legfeljebb 4 személynek ítél oda az alapítvány.

Szellemkép Alapítvány

Szellemkép Alapítvány oktatási terme

1072 Budapest, Dob utca 20 

http://www.szellemkep.hu

email: szellemkep@gmail.com

A pályázat beküldésének határideje 2014. január 20.

A kiértékelés és ösztöndíj-konzultáció időpontja: 2014. január 27.

A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com

(A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2014) A jelentkezők képeiket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban várjuk. (Fotómegosztó oldalak linkjeit nem fogadjuk el).A portfólió összeállításánál fordítsanak figyelmet arra, hogy az összeállított anyag alapján legyen jól felmérhető a szakmai felkészültség, a műfaji preferencia és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.

A munkákat értékelik: Molnár Zoltán fotográfus; Pályi Zsófia fotográfus; Fejér János fotográfus, az iskola tanárai, Fuchs Lehel fotográfus, operatőr a Szellemkép Szabadiskola művészeti vezetője.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!