0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Fotópályázat a szegénység ellen | fototv.hu

Az ENSZ Fejlesztési Programja és a Xinhua Kínai Nemzetközi Hírügynökség közös fotópályázatot hirdetett, melynek középpontjában a szegénység témája áll. Pályázni nemtől, kortól és hivatás szerű fotografálástól függetlenül lehet a kiíró honlapján.

 


A pályázat jelentkezési határideje 2011. szeptember 1. (pekingi idő szerint), és az elmúlt tíz évben, 2001. január 1- 2011. szeptember között készült képekkel lehet nevezni.

A beküldött képeknek a pályázat témájához kell kapcsolódnia, vagyis a szegénységre kell a figyelmet felhívnia, illetve a társadalmi fejlődést népszerűsíteni.

Kategóriák:

1. Professzionális Szóló képek

2. Professzionális Sorozatok

3. Nem-professzionális Szóló képek

4. Nem-professzionális Sorozatok

5. Kreatív képek

6. Közönségdíj

7. Szegénység elleni küzdelmi díj

Az egyes kategóriák arany díjas első helyezettje 5000, ezüst díjas második helyezettje 2000, bronz díjas harmadik helyezettje 1000 amerikai dollárt nyer. Az ezen kívül odaítélhető kategóriánként tíz elismerés nyertesei emékplakettet és oklevelet kapnak. A közönségdíj nyertese 6000 dollárt és fotográfiai tárgynyereményeket kap, a Szegénység elleni küzdelmi díj nyertese pedig 8000 dollárral, illetve fotográfiai tárgynyereményekkel gazdagodik.

A részletes kiírást elolvashatjátok magyarul Völgyi Attila bolgján vagy a pályázat szervezőinek hivatalos honlaján 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles