6.3 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

FotoHajó 2011 Workshop | fototv.hu

Egész napos fotós rendezvényt szervez a ProPhoto Workshops csapata a Rubin Rendezvényhajóra május elején. Gyakorlati bemutatók, workshopok és meglepetés programok várják majd a jelentkezőket. Természetesen a hajókázás is garantált…  

 

 

Sajtóbejelentés:

Szeretettel várunk minden kedves fotóst, fényképészt, lelkes amatőrt és a kellemes programok kedvelőit ide első rendezvényünkre, a FotoHajó 2011-re.

Az eseményre 2011. május 8-án, délután 14 és 22 óra között kerül sor.

A rendezvény exkluzív környezetben kerül bemutatásra, idei első egynapos workshopunk rengeteg újdonsággal jelentkezik. Az előadásoknak és gyakorlati bemutatóknak a Rubin rendezvényhajó biztosít színhelyet, mely a budapesti kikötőből Szentendréig viszi el a FotóHajó utasait, ahol meglepetés programokkalkedveskedünk workshopunk résztvevői számára. A visszafele vezető úton amellett, hogy folyamatos fotótémákat és továbbképzési lehetőséget biztosítunk, egy exkluzív koncertet emeljük tovább az esemény rangját. Itt nem csak fényképezni lehet majd, hanem egy pohár ital mellett a résztvevők megoszthatják egymással a napi tapasztalataikat és élvezhetik a minőségi zene által nyújtott örömöket és kikapcsolódást.

A tematikus előadásokat és gyakorlati bemutatókat a magyar fotós szakma elismert tagjai tartják meg, az első FotóHajó az emberábrázolásra és a tárgyfotózásra helyezi a hangsúlyt. A szakmai támogatók által bemutatott technológiákat a résztvevők azonnal testközelből próbálhatják ki, míg a neves fotóművészek által megosztott tapasztalatokból remélhetőleg mindenki számára maradandó tanulságok vonhatóak le. A workshopunk által megszerezhető, hosszútávon kamatoztatható tudás és információ bizonyosan minden résztvevő számára érezhető változást hozhat saját karrierje szempontjából.

Május 8-i rendezvényünkön nem csak a fotótechnika rejtelmeibe avatjuk be a kedves látogatóinkat, hanem reményeink szerint egy igazán élmény dús napot tölthetünk együtt, mi a fotózás szerelmesei.

A FotoHajó 2011-re előzetes regisztráció útján lehet jelentkezni, mely megtehető a prophoto.hu weboldal jelentkezés menüpontja alatt.

Részvételi díj: Bruttó 10 000Ft, mely részben levásárolható partnereinknél.

A szakmai bemutatókon és előadásokon való részvételen felül a belépő tartalmazza a délutáni üdítő, kávé és aprósütemény fogyasztást, valamint az esti svédasztalos vacsorát. Természetesen a koncertet is minden kedves részvevőnk élvezheti.

Gyönyörű hostesseink, modelljeink gondoskodnak majd az állandó fotótémáról a hajó fedélzetén és azon kívül is. Szentendrén pedig egy külső helyszínes divatbemutatóval egybekötött divatfotózást szervezünk.

A beléptetéskor mindenkit welcome itallal köszöntünk, a bejáratnál felhelyezett karszalagok egész napos részvételre jogosítanak. A karszalagot kérjük őrizzék meg, mert a rajta szereplő kódszám feltétlenül szükséges a levásárlási kedvezmény igénybevételéhez.

A hajó a szentendrei túra folyamán két helyen is megáll, ezeknél lehetőség van a FotóHajóról való ki- és beszálláshoz.

A programok alakulásának pontos részleteit nyomon követheti weboldalunkon, a www.prophoto.hu-n, illetve keresse a ProPhoto Workshops és a FotoHajó 2011 Facebook oldalait.

Várunk mindenkit 2011 legizgalmasabb fotós rendezvényére!

ProPhoto Csapata

 

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
695FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles