15.6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

FotóFalu 2013. Cserhátsurányban | fototv.hu

Az idén ötödik alkalommal valósul meg, az egyik legjelentősebb hazai fotós rendezvény, a FotóFalu. A rendezvény helyszíne a Nógrád megyében található Cserhátsurány.

Cserhátsurány

FotóFalu 2013

alkotótábor és művésztelep

Cserhátsurány, 2013. 07. 19 ? 28.

Az új helyszín, ismét a festői cserháti dombok közt található, ahol július 19 – 28. között találkozhatnak, alkothatnak és tanulhatnak a fotográfia elkötelezett hívei. Archaikus, klasszikus analóg és digitális képalkotás mellet az idén egy keskenyfilmezéssel foglalkozó szekció is indul.

A tábor helyszínén kiválóan felszerelt, professzionális fekete-fehér és színes analóg labor, műterem, digitális képműhely, tiszta levegő, gyönyörű természeti környezet, vidéki, stresszmentes életérzés várja az alkotni, inspirálódni vágyókat.

A FotóFalu idei meghívott mesterei: Drégely Imre ? Fekete István ? Gábor Enikő ? Gerhes Gábor ? Haris László ? Igor & Ivan Buharov ? Karl Péter ? Kasza Gábor ? Kerekes Gábor ? Laczkó Péter ? Misetics Mátyás ? Sopsits Árpád ? Szilas Szilárd ? Telek Balázs ? Varga Tamás ? Zalka Imre

FotóFalu 2013

A számos neves alkotó és előadó mellett Kardos Sándor Kossuth-díjas filmoperatőr a Hórusz Archívum létrehozója is vendége lesz a FotóFalunak.A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően, a FotóFalu művésztelepen való részvétel ingyenes, az alkotótábor és a mester-tanítvány program résztvevői is rendkívül kedvező áron vehetnek részt a táborban.A FotóFalu szervezője az artBázis Művészeti Alapítvány.

További részletes információk: 

www.artbazis.hu

www.fotofalu.hu

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles