Focizz és Fotózz! – fotópályázat | fototv.hu

0
0

?Focizz és Fotózz!? címmel fotópályázatot hirdet a Tea Kiadó. A pályázat témája a sport, a foci és minden ezzel kapcsolatos tevékenység, pl a szurkolás. A pályázaton bárki részt vehet, a fénykép készülhet mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel.

Focizz és Fotózz fotópályázat

Pályázat:

Focizz és fotózz! pályázat

Lőj egy szép gólt és egy jó fotót! Mutasd meg, hogyan focizik vagy szurkol együtt a család és nyerj értékes gyerekkönyv-csomagot vagy akár vébé-labdát!

Garantált digitális kifestő- és rejtvényfüzet jár minden nevezőnek:)

  • Határidő: 2014. augusztus 3.
  • Nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Focizz

Szoktatok együtt focizni a családdal? Netán kicsik és nagyok együtt szurkolják végig a meccseket? Készíts fotót gyermekedről vagy az egész családról a tökéletes pillanatban és nevezz, hogy megnyerhesd a legújabb, izgalmas Rúgd be, Pepe! című focis mesekönyvet a Tea Kiadó jóvoltából. Sőt, akár azt a labdát is megnyerheted gyermekednek, amivel a legnagyobbak rúgták a bőrt a vébén.

A fénykép készülhet mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számotokra a foci.

Nyeremények

Garantált díj minden érvényes nevezőnek: Digitális kifestő- és rejtvényfüzet a Rúgd be, Pepe! című focis mesekönyvhöz kapcsolódóan

Közönségdíj: 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

Szakmai díjak

I. díj: A 2014-es brazíliai foci VB hivatalos labdája, a Brazuca; 10 ezer forint értékű Lego ajándékcsomag; 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

II. díj: 10 ezer forint értékű Lego ajándékcsomag; 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

III. díj: 15 ezer forintos könyvutalvány, mely levásárolható a Tea Kiadóban

Zsűri

? Mátyás Lara ? a Tea Kiadó szerkesztője

? Zádor György ? grafikus?

Nagy Balázs ? fotós

Nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Focizz

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!