30.3 C
Budapest
szombat, július 2, 2022
Kezdőlap!frissítveFantázia portré a

Fantázia portré a

Jay P Morgan oktatófilmjéből megtudhatjuk, hogyan készíthetünk sejtelmes, félelmetes képeket egy jó smink, egy jó helyszín és füstgépek segítségével.

Ez a videó segítséget nyújt a fényképezőgép megfelelő beállításához, elmagyarázza, milyen eszközökre lesz szükségünk és figyelmeztet arra, ne felejtkezzünk el egy profi sminkesről sem, aki a modellünkre felfesti a horrorisztikus make-upot. A modell ruhája világos színű legyen, hogy jól előtűnjön a sötét háttérből.

A sorozat elkészítéséhez Tamron SP 24-70mm f2.8 objektívet és Canon EOS 5D Mark III vázat használt Jay P Morgan. Akkus mobil vakukat, LED táblát és számos kreatív kiegészítő bevetett a csapat, ugyanis 4fő dolgozott a projecten. A videóban számos példa fénykép szerepel, így egyszerűbben megérthető a különböző vakuelőtétek hatásai, pontos fényformáló tulajdonságai.

A bemutató alatt két ködgépet használnak, egy Rosco 1900-ast a háttérfüsthöz, és egy Rosco 1700-as gépet egy fagyasztó dobozzal az előtérben. Bár ezt a két gépet nehéz ellenőrzés alatt tartani, pont ez a füsthalmaz adja a képen a sejtelmes fantázia hatást.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
30.3 ° C
30.8 °
29.9 °
40 %
8.2kmh
0 %
szo
31 °
vas
33 °
hét
36 °
ked
27 °
sze
32 °

További friss hírek