0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Dizájn bőrtáska Nikon 1-hez | fototv.hu

A brit dizájner, J.W. Anderson készített speciális és limitált bőrtáskát a Nikon 1 rendszer fényképezőgépei számára.  A kizárólag online módon rendelhető, 400db-ban limitált és 5 színben készülő különleges táska például a Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 és Nikon 1 V2 vázakhoz lehet extra kiegészítő. A készítőről további információk a sajtóbejelentésben.

J.W. Anderson tervezte bőrtokból összesen 400db készül

Sajtóbjelentés:

A Nikon bejelentette a Nikon 1 és J.W. Anderson divat témájú együttműködésétA Nikon és a híres brit designer, J.W. Anderson közös erővel alkotják meg a Nikon 1 fényképezőgép-rendszer számára tervezett luxus bőrtáskát. Az 1940-es évek klasszikus fényképezőgép-táskái által ihletett, valamint a Jonathanra jellemző, androgün stílus jegyeit magán hordó, uniszex táska éppen olyan sokoldalú, mint maga a Nikon 1. nemcsak a fényképezőgép fér el benne, hanem marad hely több rendszerobjektív számára is. Ez az első alkalom, hogy a Nikon egy ismert divatcéggel dolgozik együtt. A táska a hagyományos bőrtermékek világát a sokoldalú modernséggel ötvözi, tükrözve a Nikon 1 termékcsalád gépeinek (például Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 és Nikon 1 V2) szellemiségét, amelyekben szintén megtalálható a műszaki örökség és a csúcs modern design keveredése.  Csak 400 példány kerül online értékesítésre a korlátozott kiadásban készülő táskákból, amelyek négy színváltozatban lesznek kaphatók: fekete, fehér, kék és narancssárga. A termék a Nikon Store-ban https://store.nikon.hu vásárolható majd meg korlátozott ideig. Az értékesítés megkezdésének dátuma: 2013. június 17.

J.W. Anderson a következőket nyilatkozta a Nikonnal folytatott együttműködésről: ?A fényképezés legalább annyira a művészet egy formája, mint a divat, így az együttműködésünk is magától értetődő volt számomra. A fényképezés nagyon fontos a munkám során ? több ezer képet készítek egy-egy kollekció elkészítése közben ?, és mindig törekedtem arra, hogy a fényképezéshez hasonlóan az én alkotásaim is mindenki számára elérhetők legyenek.A táska tervezésekor az volt a szándékom, hogy utaljak az 1940-es évek klasszikus stílusára, ám egy igazán modern csavarral, amit a merész, tömbszerű színek és a teljesen uniszex megjelenés képviselnek.Jordi Brinkman, a Nikon Europe Nikon 1 kompakt rendszer-fényképezőgépeinek termékmenedzsere a következőket mondta: ?Örömünkre szolgál, hogy J.W. Andersonnal dolgozhatunk együtt.  Az ő stílusa megtestesíti mindazt, amiben a Nikon hisz: a legmagasabb termékminőséget, a csúcsmodern technikákat és a mindenki számára való elérhetőséget.?Az együttműködés eredményének bemutatása J. W. Anderson őszi/téli kollekciójának bemutatójával esik majd egybe, amelynek címe: London Collections: Men, az esemény dátuma pedig2013. június 17.

Nikon 1

Ha Ön a jövőbe láthatna, akkor bizonyára a Nikon 1 fényképezőgép-rendszerhez hasonlót látna maga előtt. A megdöbbentően gyors, rendkívül jól hordozható és intelligens Nikon 1 cserélhető objektíves fényképezőgépekkel azonnal megörökíthetők a fontos pillanatok. A felvétel már azelőtt elkezdődik, hogy teljesen lenyomná a kioldógombot, és a kattintás után is folytatódik. A Nikon 1 egyedi fényképezési módjaival, például a Mozgó pillanatkép vagy A legjobb pillanat rögzítése móddal olyan képeket készíthet, amilyenekről nem is álmodott.

További információ: http://www.europe-nikon.com/hu_HU_N1

J. W. Anderson

J.W. Anderson (Jonathan William Anderson) 1984-ben született Észak-Írországban.  Férfidivatot tanult a London College of Fashion-ben, ahol 2005-ben diplomázott. 2008-ban indította el saját J.W.Anderson márkáját egy férfiaknak szóló kollekcióval.  2010 elején a JWA egy nőknek tervezett kombinációs kollekcióval is előállt, a cég által készített férfiruházati cikkek rajongóinak követelésére. A női termékvonal gyors kritikai és kereskedelmi sikert aratott, és 2011 februárja óta a London Fashion Week alkalmával is bemutatják. Anderson a férfiruházat felől indulva folyamatosan kutatja a fiú és lány közötti kapcsolatot, egyúttal minden kollekciójával el is homályosítja a nemek közötti határokat. Jonathan 2012-ben elnyerte a British Fashion Awards Emerging Talent (Feljövő tehetség) díját. Ezután két új kollekciót mutatott be a Topshop kereskedelmi hálózattal együttműködve.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles