12.8 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Cononmark 2.4GHz rádiós vakukioldó | fototv.hu

A vezeték nélküli vakuvezérlés sokszor elengedhetetlen kelléke a kreatív bel- és kültéri fotóknak egyaránt. Na jó, nem elengedhetetlen, de nagyon megkönnyíti a munkát. Találtunk egy kompakt villanókhoz és stúdióvilágítás elsütésére is alkalmas rádiós kioldó szettet, mely ráadásul 20 ezer forint alatti árkategóriába esik és 2.4GHz-en kommunikál.

A rádiós vezeték nélküli rendszer- és stúdióvaku kioldók között is kutakodtunk a Mikrosat szaküzletében és találtunk is egy frissen belistázott darabot, mely a Cononmark gyártmánya és rendkívül jó ár/érték arányával hívta fel magára a figyelmet. Ugyanis bruttó 19 000Ft-ért kapunk egy olyan rádiós adó és vevő egységből álló szettet, mely 2.4Ghz-es frekvencián kommunikál, széles kompatibilitással bír, ráadásul a tápellátást is beépített akkumulátorok szolgáltatják. Ezek töltését USB-n keresztül oldhatjuk meg. Ez egyszerre öröm és üröm is egyben, hiszen stúdió környezetben mindig akad számítógép vagy 230V-ról adapteres töltési lehetőség, terepi munka alkalmával azonban probléma lehet a hirtelen lemerülés. Az aksik amúgy nagyon jól bírják, három napos próbálgatás után sem kellett rátöltenem, bár természetesen nem egész napos villogtatásról van szó.

Hatótávja átlagosnak mondható, 80-100 méter között van a maximális távolság. 16 csatornás a rendszer és több csoport vezérlésére képes, szinkroncsatlakozóval és másodgép elvillantására is képes tulajdonságokkal van felruházva. A vevőegységen szerencsére kis állványmenetet is találunk a szabvány vakusarus rögzítés mellett. Amennyiben több villanós vakurendszer felállítására van szükségünk nappali megvilágítás mellett, a Cononmark 2.4 GHz-es rádiós kioldásában maximálisan megbízhatunk.

A terméket a Mikrosatnál itt találod:Cononmark rádiós kioldó

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles