0.6 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

Casio Exilim EX-FC100 és EX-FS10 | fototv.hu

A Casio nem érte be a digitális képrögzítésben mérföldkőnek számító ultragyors F1, FH modell kifejlesztésével, az idei modellkínálatában két kompakt fényképezőgépbe is belerejtette az 1000 fps képfrissítéssel dolgozó videó szolgáltatást.    

Ultragyors Casio kompaktok

Casio Exilim EX-FC100

Már megjelenésében is tükrözi a Casio filozófiáját; elegáns és exkluzív. 9 megapixeles felbontású és 5x optikai zoommal, CCD stabilizátorral rendelkezik Bár annak ellenére, hogy a gyártónak már régóta szerepel a termékkínálatában 28mm-es gyújtótávolságú nagylátószögű kompaktja, ennek ellenére ez a csúcskompakt mindössze 37mm-es nagylátószöget kapott. A készülék külön érdekessége – ezzel a szolgáltatással már találkozhatunk a Z300-as modellnél – a gyors éjszakai üzemmód. Használatakor állvány használata nélkül, kézből készíthetünk éjszakai felvételeket. Ekkor a fényképezőgép nagy sebességgel sorozatfelvételt készít a témáról, majd az (alulexponált) felvételeket, mint egy szendvicsnegatívot egymásra helyezi.

Mindezek mellett egy igazi Casio; HD videófelvétel, 30 fps sorozatfelvétel, YouTube mód, rengeteg BEST SHOT szolgáltatás.

Termékfotók:

     

Casio Exilim EX-FS10

A Casio-ra nem feltétlenül jellemző a rejtett objektíves, kissé samsungos megjelenés, de a formatervezők szemmel láthatóan jól vizsgáztak. A készülék négy színverzióban készül és ismét feltűnt a – Casio színeiben már régóta nem szereplő – fehér változat. A többi szín is elegánsan sikerült, sötétszürke, acélos kék és burgundi vörös teszi teljessé a kínálatot.

9 megapixeles képérzékelőt és 3x optikai zoomos lencsét kapott és sajnos ennél a modellnél is a tényleges nagylátószöget hiányolhatjuk. És ami egy Casio sebességbajnoktól elvárható, azt meg is kapjuk a készüléktől; gyors éjszakai felvételek, HD videózás, BEST SHOT funkciók és a nagysebességű videó mellett 60 fps sorozatfelvétel teszi egyedivé a fényképezőgépet.

Termékfotók:

   

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles