13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Canon Selphy CP760 | fototv.hu

A Canon a mai napon frissíti SELPHY kompakt fotónyomtató-választékát az új SELPHY CP780 készülékkel. A SELPHY CP760 utódaként az új, ultra kompakt nyomtató jelentős előrelépést mutat a nyomtatási sebesség terén elődjéhez képest.  

 A legújabb, hőszublimációs elven működő kompakt fotónyomtató nem csak okosabb és gyorsabb lett elődeinél, hanem színvariációinak köszönhetően bizonyára közkedvelt lesz a fiatalok körében is.

A SELPHY CP780 valóban könnyen használható a felhasználóbarát kezelőfelületnek, és az egyértelmű elrendezésű gomboknak köszönhetően, így bárki rövid idő alatt elkészítheti a kívánt fotónyomatot. A nagy, 2,5”-es TFT színes LCD kijelzőn a képek előzetesen megjeleníthetők memóriakártyáról történő nyomtatáskor, és itt jelenik meg a menürendszer is a választható 7 nyelv egyikén.

A készülék három memóriakártya-foglalattal rendelkezik. Ezek lehetővé teszik a számítógép nélküli nyomtatást az elterjedtebb memóriakártyákról. A PictBridge-kompatibilitásnak köszönhetően a legtöbb digitális fényképezőgépről is lehetséges a közvetlen nyomtatás. Az opcionális Bluetooth-adapterrel a nyomatok mobiltelefonról és egyéb vezeték nélküli eszközökről is elkészíthetők.

A SELPHY CP780 nyomtatóhoz jár a SELPHY Photo Print szoftver is, amely most hangos útmutatót is tartalmaz, így a számítógépről történő nyomtatást hangos utasítások segítik. Ez különösen jól használható gyerekek esetén, akik most tanulják a nyomtatást.

Gyors, tartós laborminőségű nyomatok

Alig 47 másodperc alatt2 a SELPHY CP780 kinyomtat egy oldalt különböző méretű nyomathordozókra, többek között levelezőlap, széles, hitelkártya méretű fotópapírra vagy címkékre. A gyors indításnak köszönhetően nem kell a nyomtató melegedésére várni, így a nyomatok másodpercek alatt elkészülhetnek.

A hőszublimációs technológia fényes, minőségi nyomatokat produkál, amelyek megjelenésükben a hagyományos labornyomatokhoz hasonlítanak. A speciális bevonat védi a nyomatokat a víztől és egyéb folyadékoktól. A nyomatok 100 évig megőrzik minőségüket, ha fotóalbumban tárolják őket.

A készülék képjavító funkciói még jobbá teszik a fotókat nyomtatás előtt, és az Automatikus képkorrekciós, és az Automatikus vörösszem-korrekciós funkciókkal minden egyes kép minősége egyedileg optimalizálható.

A használható hordozótípusok a következők:

  • Levelezőlap méret (KP-361P, KP-712IP/IN, KP-108IP/IN)
  • Széles méret (KW-24IP)
  • L méret (KL-36IP)
  • Hitelkártya méret (KC-36IP)
  • Hitelkártya méretű címkék (KC-18IF)
  • Mini címkék (KC-18IL)


Hőszublimációs eljárás

A SELPHY nyomtatók hőszublimációs nyomtatási eljárást használnak a kiváló, laborminőségű nyomatok elkészítéséhez. Ez az eljárás különösen alkalmas a fotónyomtatásra, mert a festéket a papír szerkezetébe juttatja be, és nem csak a felületére. A fény egyenletesen verődik vissza a nyomat felületéről, és az eredmény egy gazdagabb, fényesebb fotónyomat. A 16,7 millió szín reprodukálásával a SELPHY nyomtató a professzionális, laborban készült nyomatok tónusaihoz és árnyalataihoz hasonló minőséget produkál.

100 éves nyomatok

A SELPHY nyomtatók élénk színű, kiváló minőségű nyomatokat készítenek, amelyek nem halványulnak és nedvességállóak maradnak akár 100 évig. A nyomtatás végén a készülék tartós védőréteget készít a nyomat felszínén, amely folyadékoktól, nedvességtől és az ujjlenyomatoktól védi a fotót. A nyomtatás végén a kész nyomatok azonnal szárazak és megfoghatók, így kevésbé szennyeződhetnek.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles