3.4 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Canon PowerShot SX600 HS és IXUS 265 HS | fototv.hu

A Canon ma két új szuperzoom kompakt fényképezőget jelentett be, a PowerShot SX600 HS és az IXUS 265 HS modelleket, valamint a SELPHY CP910 és SELPHY CP820 fotónyomtatókat.

A Canon PowerShot SX600 HS februárban kerül a boltokba, több színben.

Sajtóközlemény:

Fotózza le és ossza meg különleges emlékeit a Canon PowerShot SX600 HS, IXUS 265 HS, SELPHY CP910 és SELPHY CP820 készülékekkel

Budapest, 2014. január 6. ? A Canon ma bemutatta teljesen automata kompakt kamera családjának két új szuperzoomos modelljét, a PowerShot SX600 HS és az IXUS 265 HS fényképezőgépeket. A két gép különösen azoknak a kezdő fotósoknak ideális mivel mindkét modell komoly zoommal rendelkezik, emellett újfajta kreatív fényképezési módokat és egy sor kapcsolati lehetőséget kínál, így a különleges pillanatok könnyen megragadhatók és kényelmesen megoszthatók. Mostantól a kedves emlékek könnyedén megörökíthetők és remek ajándékokká válhatnak, mivel a kompakt fényképezőgépekkel és okostelefonokkal készített képeket minden eddiginél könnyebben kinyomtathatjuk a két új, kisméretű SELPHY CP910 és a SELPHY CP820 fotónyomtatókkal.

Canon PowerShot SX600 HS

Győzze le a távolságot a Canon szuperzoomjával

Mindegy, hogy nyaraláskor a játszó gyereket akarja lefotózni, netán egy sporteseményt, a távoli akciók is közelebb hozhatók a PowerShot SX600 HS és az IXUS 265 HS fényképezőgépekkel, mivel mindkét fényképezőgép karcsú és divatos kompakt házába lenyűgöző szuperzoomos objektívet építettek. A PowerShot SX600 HS a 25 mm-es, ultranagy látószögű objektívnek köszönhetően megfelelő panorámaképek készítéséhez is, ugyanakkor távoli objektumokat is közel tud hozni ? a képminőség feláldozása nélkül. A PowerShot SX600 HS ideális azokban a helyzetekben, amikor szeretne ráközelíteni az akcióra, mivel a tizennyolcszoros optikai zoom mellett a kiváló minőségű 36x ZoomPlus technológia is segít a közelítésben.

Koncert, fesztivál vagy divatfotók készítése esetén jó választás az elegáns kinézetű IXUS 265 HS, mert sokoldalú tizenkétszeres optikai zoomja és 25-300 mm-es fókusztávolságú objektívje az ultranagy látószögtől a telefotókig mindenféle kép készítésére lehetőséget ad.A PowerShot SX600 HS 25-450mm-nek megfelelő (18x-os zoomos) objektívvel rendelkezik.

Csúcsminőségű képek, bármikor

A Canon képalkotó technológiáinak köszönhetően mindkét géppel kiváló minőségű képek készíthetők, amelyekkel elkápráztathatja barátait és családját. Ragadja meg gyorsan a pillanatot a fejlett, kivételes Canon DIGIC 4+ processzorral. Azért, hogy éjjel-nappal fotózhasson, a HS rendszerben a processzor mellé egy 16 megapixeles, nagy érzékenységű CMOS-érzékelő társul, amelyekkel fantasztikus, részletes állóképek készíthetők minőségvesztés nélkül.

Fotózni, csatlakozni, megosztani

Ossza meg képeit a közösségi hálózatokon, vagy mentse el a felhő alapú tárolási lehetőségek egyikében gyorsan és egyszerűen a PowerShot SX600 HS-ről és az IXUS 265 HS-ről egyaránt! A dedikált Mobile Device Connect gomb megnyomásával a felhasználó azonnal rácsatlakozhat egy okostelefonra, az NFC-támogatás pedig még könnyebbé teszi az NFC használatára képes eszközök csatlakoztatását, így mindössze néhány egyszerű lépésre van szükség a képei megosztásához.

Az IXUS 265 HS Full HD felbontású videókat készít.

A két fényképezőgép új kapcsolati lehetőségeibe a Remote Shooting is beletartozik ? ami különösen akkor hasznos, ha rajta szeretne lenni a baráti vagy családi csoportképeken. Ezzel az új funkcióval akár ötméteres távolságról is szabadon exponálhat okostelefont vagy táblagépet használva a kamera beállításainak távirányításához. A telefon vagy táblagép képernyőjén érintőgombokat fog látni, amelyekkel a kamera távolról is irányítható, így semmi akadálya a képek készítésének, megjelenítésének és elmentésének.

Fedezze fel a kreativitását

Adjon a képekhez egy kis kreatív csavart a fényképezőgép saját effektusaival. Amennyiben nem biztos benne, hogy melyiket lenne jó használni, akkor hagyja a választást az egyedi Creative Shot funkcióra ? ez hatféle változatban készíti el ugyanazt a képet, mindegyiknél másfajta hatást használva. Válasszon a négyféle téma ? fekete-fehér, retró, különleges, természetes ? és ezeken belül az összesen 46 féle kreatív effektus között. A kulisszák mögötti eseményeket is újraélheti azáltal, hogy a Hybrid Auto funkció négy másodpercnyi mozgóképet rögzít minden egyes állókép elkészülte előtt. A nap végén az összes állókép és klip egy felvétellé olvasztható össze a teljes történet elmeséléséhez.

Az Ixus 265 HS 12x-es zoommal rendelkezik.

Vigye magával mindenhová ? elfér a zsebében

A PowerShot SX600 HS vagy IXUS 265 HS tulajdonosaként soha nem fog elmulasztani egyetlen pillanatot sem ? mindkét modell könnyedén megbirkózik a nappali és az éjszakai fotózással is, egyaránt lenyűgöző képeket készítve bármikor. A karcsú, elegáns fémburkolattal, erős zoommal és négyféle (bíbor, pink, ezüst és fekete) választható színben készülő sokoldalú IXUS 265 HS elég kicsi ahhoz, hogy kényelmesen elférjen bármilyen zsebben, így mindig kéznél van, ha spontán történik valami érdekes. 7,5 centiméteres (3?), nagyfelbontású (461 ezer pixeles) LCD képernyőjén ugyanakkor jól vissza is nézhetők az elkészült képek. A PowerShot SX600 HS 7,5 centiméteres (3?) PureColor II G LCD képernyője tökéletes társ a nyári kirándulásokhoz, mivel a képek napfényben is jól láthatók rajta.

SELPHY CP910 és SELPHY CP820 ? nyomtassa ki emlékeit

Öntse nyomtatott formába a különleges pillanatokat az új, kényelmesen használható SELPHY CP910 vagy SELPHY CP820 nyomtatóval. A SELPHY CP910 kibővített kapcsolati lehetőségei azonnal életre keltik a fényképeket: a pillanatfelvételek közvetlenül kinyomtathatók az iOS? vagy Android? operációs rendszerű okostelefonokról, ahogy a vezeték nélküli kameráról származó felvételekről is lenyűgöző minőségű papírkép készülhet. Még nagyobb rugalmasságot kínál az AirPrint? támogatás, amellyel az elkészült fotót bármelyik kompatibilis Apple eszközről már szoftver telepítése nélkül kinyomtathatunk. Mindkét modell képes közvetlenül (a megfelelő) memóriakártyákról, illetve bármely PictBridge-kompatibilis eszközről is nyomtatni (így például videokamerákról is).

A Selphy CP910-es típus jól látható döntött LCD-kijelzőt kapott.A Selphy CP820as nyomtató strapabíró, fotólabor-minőségű nyomtatás kevesebb mint egy perc alatt elvé

Akár valami különleges alkalomból nyomtat fotókat, akár képeslapokat készít a nyaralásról, netán kártyákat vagy matricákat szeretne, mindkét új modellel kevesebb, mint egy perc alatt juthat a fotólabor minőségű fotóihoz. A kisméretű készülékeken egy 6,8 centiméteres (2,7?), a láthatóság érdekében döntött LCD képernyő található, és mindkettőnél intuitív felhasználói felület segíti a munkát. Még a nyomat felületkezelése is kiválasztható a fényes és a kétféle félfényes beállítás közül, kényelmesen, anélkül, hogy a tintaszalagot vagy a papírt cserélni kellene.

PowerShot SX600 HS ? a legfontosabb jellemzők:

 • Ultranagy látószög, 18x optikai zoom és 36x ZoomPlus
 • Kompakt, zsebben elférő kivitel, fémburkolat
 • 16 megapixeles HS rendszer a tiszta fotók készítéséhez még gyenge megvilágítás mellett is
 • Wi-Fi és NFC a kényelmes okostelefonos kapcsolódáshoz
 • Intelligent IS technológia az éles képekért és a bemozdulásmentes videókért
 • Creative Shot funkció 6 egyedi kép kényelmes előállításához
 • Smart Auto funkció a teljesen automata fotózás egyszerűségéért
 • Full HD felbontású videók optikai zoommal
 • Vörös, ezüst és fekete színbenCanon PowerShot SX600 HS

IXUS 265 HS ? a legfontosabb jellemzők:

 • 16 megapixeles HS rendszer a tiszta fotók készítéséhez még gyenge megvilágítás mellett is
 • Ultranagy, 12x optikai zoom és 24x ZoomPlus
 • Elegáns, rendkívül helytakarékos kivitel, fémburkolat
 • Wi-Fi és NFC a kényelmes okostelefonos kapcsolódáshoz
 • Intelligent IS funkció az éles fotók és videofelvételek készítéséhez
 • Creative Shot funkció 6 egyedi kép kényelmes előállításához
 • Smart Auto funkció a teljesen automata fotózás egyszerűségéért
 • Full HD felbontású videók optikai zoommal
 • Bíbor, pink, ezüst és fekete színben

Az Ixus 265 HS 12x-es zoommal rendelkezik.

SELPHY CP820 ? legfontosabb jellemzők:

 • Kompakt, kényelmesen kiszolgálja az egész családot
 • Nyomtatás memóriakártyákról, kamerákról vagy USB-meghajtókról
 • Strapabíró, fotólabor-minőségű nyomtatás kevesebb mint egy perc alatt
 • Választható felületkezelés normál fotópapírral
 • Kiszámítható működési költségek
 • Jól látható döntött LCD-kijelző
 • Kibővített igazolványkép-funkciók
 • Többféle nyomtatási méret
 • Automatikus képoptimalizálás

Nyomtatás memóriakártyákról, kamerákról vagy USB-meghajtókról is működik.

SELPHY CP910 ? legfontosabb jellemzők:

 • Helytakarékos, könnyen kezelhető, Wi-Fi fotónyomtató
 • Okostelefonos nyomtatás AirPrint? támogatással
 • Gyors, fotólabor-minőségű nyomtatás választható felületkezeléssel
 • Könnyen követhető képernyőutasítások
 • Nyomtatás memóriakártyákról és USB kulcsokról
 • Kiszámítható működési költségek
 • Jól látható döntött LCD-kijelző
 • Kibővített igazolványkép-funkciók
 • Automatikus képoptimalizálás

A Selphy cp310 helytakarékos, könnyen kezelhető, Wi-Fi fotónyomtató.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,481RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles