1.7 C
Budapest
Monday, December 11, 2023

Canon PowerShot SX540 HS és SX420 IS | fototv.hu

A Canon bejelentett két új szuperzoomos kompakt fényképezőgépet. A Canon Powershot SX 540 HS 20 megapixeles kamerát, mely 50-szeres optikai zoommal rendelkezik és DIGIC 6 processzort kapott. A PowerShot SX420 IS szintén 20 megapixeles CMOS érzékelővel büszkélkedhet, és csak kicsit kevesebb, 42-szeres az optikai zoomja. Az SX 540 HS márciusban, az SX420 IS már februárban bekerül a boltokba.

Canon PowerShot SX540 HS

Az új PowerShot SX540 HS és a PowerShot SX420 IS kompakt bridge fényképezőgépek a Canontól

Budapest 2016. január 5. – A Canon Powershot-termécsaládja két új szuperzoomkompakt bridge fényképezőgéppel gyarapodik: a PowerShot SX540 HS-sel és a PowerShot SX420 IS-sel. A PowerShot SX540 HS kevés fény mellett is hihetetlen teljesítményt nyújt, valamint utat enged a felhasználó kreativitásának köszönhetően 50-szeres optikai zoomjának és az ultraszéles látószögű objektívjének. A PowerShot SX420 IS lenyűgöző 42-szeres zoomobjektívet, 20 megapixeles CMOS érzékelőt, DIGIC 4+ processzort, valamint egy sor automatikus és egyszerű kreatív funkciót, illetve Dinamikus NFC-vel is rendelkező Wi-Fi csatlakoztatást kínál a képek egyszerű megosztása érdekében.

Szuperzoom teljesítmény és kiemelkedő minőség – PowerShot SX540 HSA

PowerShot SX540 HS DIGIC 6 processzora, valamint 20,3 megapixeles CMOS érzékelője garantálja a kiemelkedő képminőséget. A nagy érzékenységű szenzornak köszönhetően ezzel a fényképezőgéppel kevés fénynél  is remek képeket lehet rögzíteni.

Canon PowerShot SX540 HS-nél 32 témaprogram található, max. 5,9 kép/mp sorozat

A PowerShot SX540 HS 50-szeres optikai zoom pedig lehetővé teszi, hogy közel kerüljünk az eseményekhez, és minden apró részletet megörökítsünk. A ZoomPlus funkció segítségével a felbontás bármiféle csorbulása nélkül, digitálisan megduplázható a zoom nagysága, ami lehetővé teszi akár azt is, hogy egy stadion leghátsó sorában ülve is remek képeket készítsünk.

Annak érdekében, hogy ne veszítsük szem elől a témát a zoomolás közben sem, a továbbfejlesztett Zoom Framing Assist Lock  stabilizációs üzemmódot kínál. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen kiválasszuk, és keretbe foglaljuk a témát, a fényképezőgép pedig intelligens módon a középpontban és a fókuszban tartja azt. A lenyűgöző városképek és panorámaképek készítésénél a 24 mm-es ultraszéles látószögű objektív segít nekünk abban, hogy még több minden beleférjen a képbe, ami tökéletes megoldás arra, hogy megoszthassuk utazás közben átélt élményeinket barátainkkal és családunkkal.

Canon PowerShot SX540 HS 20 megapixeles fényképezőgép, amely 3

A kezdő filmkészítők a PowerShot SX540 HS-sel MP4 formátumban rögzíthetnek Full-HD videókat, az 5-tengelyes Dinamikus IS pedig stabil képet eredményez akkor is, ha séta közben filmezünk. A Story Highlights funkció leveszi vállunkról a terhet, és intelligens módon kielemzi az adott dátummal vagy emberről készült képeket és videofilmeket, majd pedig olyan emléket készít belőle, amelyet öröm megtekinteni, és másokkal megosztani.

Zsebméretű erőgép – PowerShot SX420

Canon PowerShot SX420 IS

ISA 42-szeres optikai zoomot, a ZoomPlus funkciót és az ultraszéles látószögű objektívet egy kis méretű készülékházban egyesítő PowerShot SX420 IS ideális választás, ha a könnyed fotózás a célunk. A 20 megapixeles érzékelő és a DIGIC 4+ processzor együtt biztosítja a remek képminőséget, az Intelligens IS-nek köszönhetően pedig a képek és a HD-filmek részletgazdagok és elmosódásmentesek lesznek. A számos kreatív szűrő – például miniatűr és a halszemhatás – alkalmazásával egy szempillantás alatt igazán egyedi kompozíciókat készíthetünk. A 7,5 cm-es (3,0) LCD kijelző megkönnyíti a filmek és a fotók fényképezőgépen való visszanézését, miközben az ergonomikusan kialakított készülékház remek fogást és stabil tartást biztosít bármilyen szituációban.

Canon PowerShot SX420 IS 42x-es az optikai zoomja.

Képkészítés és megosztás

Mindkét fényképezőgép beépített Wi-Fi csatlakozással és Dinamikus NFC funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a fotók megosztásakor könnyen csatlakoztassuk őket egy kompatibilis okostelefonhoz, tablethez vagy tárolóeszközhöz, például a Canon CS100-hoz, vagy akár azt is, hogy a Remote Shooting funkció segítségével távolról vezéreljük a fényképezőgépet. Az erre a célra kialakított Wi-Fi-gombról a megosztási funkciók egyszerűen elérhetők. A biztonság érdekében mindkét fényképezőgép rendelkezik Image Sync funkcióval is, ami automatikusan elmenti a fotókat és a filmeket egy felhőalapú szolgáltatásra, például a Canon iristára vagy a Google Drive-ra, amint a készülék Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az internethez.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,483RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles