Canon Powershot SX 720 HS | fototv.hu

0
0

A Canon új bejelentései között van a Powershot SX720 HS is. A PowerShot SX sorozat új tagja 20,3 megapixeles CMOS érzékelőt kapott, valamint DIGIC 6 processzort. 40-szeres optikai zoomja a nagylátószögtől a szuperzoomig (24-960 mm) variálható, a ZoomPlussal pedig egészen 80-szoros nagyítás is lehetséges. 5 tengelyes képstabilizátort, full HD videófelvételt, beépített NFC-t, Wi-fi funkciót is találunk ebben a mindössze 270 g-os, vékony kis fényképezőgépben.

Canon PowerShot SX720 HS

Sajtóbejelentés:

40-szeres szuperzoom a Canon legvékonyabb fényképezőgépével

PowerShot SX720 HS

Budapest, 2016. február 18. – A Canon bemutatta eddigi legvékonyabb és legnagyobb teljesítményű szuperzoom kompakt fényképezőgépét, a Powershot SX720 HS-t. A PowerShot SX-sorozat új tagjában egy 20,3 MP-es CMOS érzékelő és a DIGIC 6 processzor képességeit ötvözik a Canon HS rendszerének működtetéséhez. A HS alkalmazásával remek minőségű állóképeket, és Full HD felbontású videókat lehet rögzíteni akár kedvezőtlen fényviszonyok között is. A technológia révén az SX720 HS tökéletes útitárs, városi sétákhoz, naplemetéhez, vagy bármilyen szabadidős programhoz.

Canon PowerShot SX720 HS DIGIC 7 processzorral rendelkezik.

Óriási zoom, szuper képminőség

Az SX720 HS váza mindössze 35,6 milliméter keskeny, így kényelmesen magunkkal vihetjük bárhová. A fényképezőgép 40-szeres optikai zoomja a 24mm-es nagylátószögtől a 960mm-es szuperzoomig óriási szabadságot ad a képek megkomponálásához. Ha valakinek ez se lenne elég, akkor a ZoomPlus funkcióval egészen 80-szoros nagyításig is el lehet menni.

Az Advanced Zoom Framing Assist funkció a zoom automatikus állításával abban segít, hogy egy nagyobb baráti társaság egyetlen tagja se maradjon le a képekől, illetve ne legyen feleslegesen nagy tér körülöttük ha erre nincs szükség. Az MF Peaking funkció manuális beállítási lehetőségei a megfelelő pontokra való fókuszálást biztosítják a fotók és a videók esetében egyaránt.

Canon PowerShot SX720 HS 40x-es optikai zoomja van.

Videózás Full HD-ban 60 képocka / másodperc sebességgel

A Canon Powershot SX720 HS dinamikus képstabilizátora öt tengelyen korrigálja a fényképezőgép rázkódását, így remegéstől mentes, Full HD felbontású videofelvételeket lehet készíteni vele akár mozgás közben is. A képstabilizátor természetesen az éles állóképek rögzítésében is segít.

A Canon új kompakt gépe a nagyfelbontású videókat akár 60 képkocka/másodperces rögzítési rátával, az eszközök többségével kompatibilis MP4 formátumban tudja rögzíteni. A Short Clip Movie funkcióval négy, öt vagy hat másodperces videók készíthetők különféle effektusokkal: például lassítással vagy gyorsítással.

Canon PowerShot SX720 HS 20,3 megapixeles, 3 colos LCD kijelzős fényképezőgép.

Kreatív rögzítés, azonnali megosztás

A Creative Shot Mode használata esetén minden állóképből automatikusan öt különböző verziót ment el az SX720 HS a memóriakártyára, amelyeken különféle szűrőket és effektusokat alkalmaz.

A Story Highlights nevű üzemmódban rövid történeteket, például egy kirándulást vagy családi ünnep történeteit lehet egy rövid klippé összeállítani – a feladatot a fényképezőgép magától elvégzi, utólagos szerkesztésre egyáltalán nincs szükség.

A beépített NFC és a Wi-Fi funkcióknak köszönhetően egyszerűen megoszthatók az utazás közben készített fotók és videók okostelefonon, táblagépen, vagy a Canon saját, Connect Station CS100-as dokkolóján keresztül. Az archiválás folyamata is egyszerű az új géppel, mivel az Image Sync a Canon irista képtárhelye mellett támogatja az összes ismert felhőtárhelyre való feltöltést is.

Canon PowerShot SX720 HS