34.7 C
Budapest
szerda, augusztus 17, 2022
Kezdőlap!frissítveCanon PowerShot S110 | fototv.hu

Canon PowerShot S110 | fototv.hu

PHOTOKINA 2012 – Megszületett a legújabb S-szériás PowerShot kompakt 12 megapixeles HS rendszerű érzékelőt és 24mm-től induló optikai zoomot kapott. Nem hiányozhat belőle a 4 lépcsős képstabilizátor és a modern világ elengedhetetlen kellékei; WiFi és érintőkijelző.  

PowerShot S110 – a legfontosabb jellemzők:

 • 12,1 MP CMOS; HS System DIGIC 5-tel
 • 24 mm, f/2,0, 5x zoom objektív
 • 4 fokozatú Intelligens képstabilizátor
 • Wi-Fi és GPS mobilon keresztül
 • Objektív-vezérlőgyűrű, teljes kézi működés és RAW képek
 • 7,5 cm-es (3,0") érintőképernyő
 • Full HD videók, HDMI-CEC
 • Nagy sebességű sorozat HQ
 • Smart Auto
 • Opcionális, 40 m-ig vízálló tok

   

PowerShot S110: zsebrevágható, mégis nagy teljesítményű, a kapcsolatorientált fényképészek számára

A PowerShot S110 továbbfejlesztett HS rendszert kapott, amelybe egy új, 12,1 megapixeles, nagy érzékenységű Canon CMOS érzékelő és DIGIC 5 processzor került, hogy különböző megvilágításnál, akár 12800-as ISO-érzékenységgel, a kategóriában kiemelkedő minőségűnek számító képek készülhessenek. A HS rendszer képes megragadni az alacsony megvilágítású, például szürkületi kompozíciók valódi hangulatát, úgy, hogy a képek élethűen és minimális elmosódottsággal őrzik a színeket és a részleteket is.

A témák széles körének megragadásához kiváló rugalmasságot kínáló PowerShot S110 ultraszéles, 5,0-szörös optikai zoomos Canon objektívje éles képeket rajzol alacsony megvilágításban is a széles, akár f/2,0-ás rekesznek köszönhetően. A 24 milliméteres, ultraszéles látószög kiváló a lenyűgöző tájképek vagy az ismerősöket ábrázoló csoportképek készítéséhez, az 5x zoom pedig segít a téma kényelmes megközelítésében, és bőséges kompressziót biztosít a gyönyörű portréfotózáshoz. Ha szükséges, a 10x ZoomPlus funkcióval kiterjeszthető a zoomolás határa az objektív maximális fókusztávolságán túlra, a hagyományos, digitális zoomoknál élesebb képet eredményezve, több látható részlettel.

A fényképezés közbeni elmosódások és bemozdulások ellensúlyozásáról a Canon igen hatékony Intelligens IS (Image Stabilizer, képstabilizátor) technológiája gondoskodik, amely mind álló-, mind mozgóképek felvétele közben csökkenti a gép rázkódását. Az Intelligens IS automatikusan azonosítja a témát és hétféle módon képes alkalmazni az optikai képstabilizátort az optimális kompenzáció érdekében, hogy a felvétel sima és az állóképek élesek maradjanak, akkor is, ha teljesen kizoomolva, vagy alacsonyabb zársebességgel fényképezünk.


Kapcsolatban mindenütt

A PowerShot S110 kényelmes Wi-Fi szolgáltatásával roppant egyszerű csatlakozni és képeket megosztani a különféle készülékekkel, például okostelefonokkal, tábla- és számítógépekkel. A fényképek és videók azonnal megoszthatók a különféle közösségi oldalakon, mint a Facebook vagy a YouTube, csupán egy okostelefon/táblagép adatkapcsolatára és az ingyenes Canon CameraWindow alkalmazásra van szükség. A kedvenc képek a kameráról is feltölthetők egy internetes elérési ponthoz csatlakozva, vagy a PictBridge via Wireless LAN funkcióval közvetlenül kinyomtathatók a kompatibilis nyomtatókon, amilyen például az új SELPHY CP900.

Lehetőség van a felvételek helyének és idejének gondos naplózására is a


PowerShot S110- zel, egy GPS-sel rendelkező okostelefon/táblagép és a CameraWindow alkalmazás használatával. Felvétel közben a speciális okostelefon-alkalmazás és a telefon GPS-funkciójának segítségével rögzíthetők a hely koordinátái. A nap végén pedig a fényképezőgép Wi-Fi-n keresztül szinkronizálni tudja a memóriakártyára rögzített képeket az okostelefonon rögzített helykoordinátákkal, és a hely adatai is hozzáíródnak az egyes felvételekhez.

Kreativitás és intuitív kialakítás

Ultrakompakt kivitele ellenére a PowerShot S sorozat híres arról, hogy széleskörű kézi beállításra ad módot, ugyanakkor rugalmasságot és gyors hozzáférést biztosít számos hasznos beállításhoz. Az objektív vezérlőgyűrűje gyorsan beállítható a különféle felvételkészítési paraméterek – rekesz, zársebesség vagy zoom – kézi szabályozására. Egy új, nagyméretű, 7,5 cm-es (3.0”) PureColor II G kapacitív érintőképernyő egészíti ki az analóg vezérlőeszközöket és kínál kiegészítő funkcionalitást, például érintéses autofókuszt a fókuszterület gyors beállításához, illetve a képek kétujjas zoomolását lejátszás közben.

A PowerShot S110 minden szükséges eszközt biztosít a gyönyörű pillanatfelvételek és a speciális, kreatív fényképek elkészítéséhez. Az igazán kényelmes használathoz a Smart Auto funkció képes automatikusan felismerni akár 58-féle kompozíciót és módosítani azoknak megfelelően a beállításokat; az arcfelismerés pedig segít az ismerős arcokra fókuszálni az egyes felvételek készítésekor. A még képzettebb felhasználók számára a PowerShot S110 teljes kézi vezérlést biztosít, egy háromfokozatú ND-szűrőt, valamint a RAW fájlok rögzítésének lehetőségét a rugalmas utófeldolgozási lehetőségek érdekében.

24 kép/mp sebességgel képes rögzíteni a PowerShot S110 Full HD (1080p) felbontású videókat, sztereo hanggal, a külön videofelvétel gomb megnyomásával. Videofelvétel készítésekor nagyobb részletességgel és tisztasággal rögzíthetők az egyes képek a Nagy részletességű videofeldolgozás funkcióval, amely a teljes érzékelőt használja a videók rögzítéséhez, hogy a fényképezőgép nagyobb pontossággal tudja elemezni és rögzíteni a képeket. A HDMI-kapcsolaton keresztül a Full HD felbontású videók és állóképek a HDTV-ken is élvezhetők.

Budapest
tiszta égbolt
34.7 ° C
36.6 °
33.9 °
28 %
2.6kmh
0 %
sze
34 °
csü
36 °
pén
39 °
szo
30 °
vas
24 °

További friss hírek