27.2 C
Budapest
szombat, július 2, 2022
Kezdőlap!frissítveCanon EF 35mm f1.4L II USM | fototv.hu

Canon EF 35mm f1.4L II USM | fototv.hu

A Canon bejelentette az EF 35mm f1.4L USM utódjaként megjelentő új, széles látószögű L-sorozatú objektívjét, ami egy új fejlesztésű Blue Spectrum Refractive optikai elemmel bővült. Az új kiadás, az EF 35 mm f1.4L II USM még tökéletesebb képekre lesz képes, minimumra csökkentve a szellemképet és a becsillanást is. Az EF 35 mm f1.4 II USM októberben kerül a polcokra, 1800 dolláros áron. Méretei kicsit nagyobbak az elődjénél, a 760 grammos objektív 80×106 mm.

Canon EF 35mm f1.4L II USM kicsit hosszabb és nehezebb, mint az elődje.

Sajtóbejelentés:

Egy modern klasszikus, az új Canon EF 35mm f1.4L II USM

Budapest, 2015. augusztus 27. ? A Canon ma mutatja be az EF 35mm f1.4L II USM objektívet, melyet a világot természetes perspektívából fényképezni kívánó profi fotósok számára terveztek. A legendás EF 35mm f1.4L USM utódaként megjelent új, széles látószögű L-sorozatú objektívben a világon elsőként található meg a Canon új fejlesztésű Blue Spectrum Refractive optikai eleme (BR optika), ami szenzációs képminőséget garantál bármilyen téma esetén, a hírközléstől a sporton át egészen az esküvőkig.

Canon EF 35mm f1.4L II USM új eleme a BR lencsetag.

A BR optika a Canon által kifejlesztett, forradalmian új, a lencséhez szerves anyagot használó olyan technológia, amely molekuláris szinten csökkenti a kromatikus aberrációt, és a kék fény megtörő képességének köszönhetően élesebb képeket is garantál. Az újdonság az objektív egyik összetett elemébe van beépítve. A Canon már ismert strapabíró objektív-bevonataival együtt, mint például az SWC (Subwavelength Structure Coating) az EF 35mm f1.4L II USM még jobb kontrasztú képeket ígér, valamint a minimumra csökkenti a szellemképet és a becsillanást.

Természetes, riportfotó stílusú képek professzionális fotósok számára

A profi fotósok visszajelzései alapján tervezett objektív dokumentarista hangulatú képek készítéséhez is tökéletes választás fotóriporterek, sport- és eskövőfotósok számára egyaránt. A háttér elhomályosítása és a nagyszerű portrék készítése érdekében az f1.4, kilenclamellás blendével egyszerűen szabályozható a mélységélesség, s a romló fényviszonyok sem jelentenek akadályt a fényképezéshez.

A felhasználó szeme előtt kibontakozó témákra való gyors reagálás érdekében az EF 35mm f1.4L II USM-nél gyűrűs ultrahangos motor hajtja az elképesztően gyors és szinte hangtalan autofókuszt. A teljes idejű manuális fókuszgyűrű lehetővé teszi a valós idejű finombeállításokat akár állóképről, akár filmkészítésről van szó.

A zászlóshajónak számító L-sorozat dizájnja és kialakítása

A tartós használathoz tervezett EF 35mm f1.4L II USM a Canon zászlóshajójának számító L-sorozatra jellemző ikonikus dizájnnal és kialakítással büszkélkedhet. A modern időjárásvédelem és a fluorbevonat segít megóvni az objektívet az időjárás viszontagságaival szemben, a masszív kialakítás pedig rendkívüli tartósságot garantál.

Az EF 35mm f1.4L II USM főbb tulajdonságai:

  • Természetes perspektívájú, széles látószögű objektív
  • Alacsony fényintenzitás mellett is nagyszerű teljesítmény és mélységélesség-állítás
  • Gyors és csendes fókuszálás
  • Mostoha körülmények között is használható
Budapest
tiszta égbolt
27.2 ° C
28.6 °
26.7 °
43 %
6.2kmh
0 %
szo
28 °
vas
33 °
hét
36 °
ked
27 °
sze
32 °

További friss hírek