Boltokba kerül a ZUIKO DIGITAL 17mm f1.8 | fototv.hu

0
0

Forgalomba kerül Photokina idején felbukkanó fényerős Mikro 4/3-os Olympus nagylátószögű objektív, mely különleges álló- és mozgóképhez optimalizált fókusz mechanizmussal láttak el.  

Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 (34mm*) objektív segítségével az igazán kiváló minőségű fotók készítése szinte gyerekjáték. Az extra-fényes, 1:1.8 rekesz mellett ez a prémium Mikro-NégyHarmad rendszerű, nagylátószögű objektív ugyancsak lenyűgöző tulajdonsága az egyedülálló pillanatkép-fókusz, illetve az MSC (Movie & Still Compatible – mozgó- és állókép kompatibilis) automatikus élességállítást kiszolgáló mechanizmus – valamint az a speciális, ZERO névre hallgató lencsebevonat, mely az igen magas minőségi szintű felvételekhez segít. Az új objektív 2012 decemberétől érhető el, 160.000.- HUF fogyasztói áron.

Az M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 objektív kiemelkedő képminőséget biztosít, ráadásul mindezt egy könnyű és kifejezetten kompakt kivitelben teszi. Az extra-fényes, 1:1.8 rekesz nem csak a lenyűgöző mélységélesség-hatás elérését könnyíti meg, hanem lehetővé teszi az állvány nélküli fotózást gyenge fényviszonyok között – tovább fokozva a legújabb Olympus Mikro-NégyHarmad rendszerű fényképezőgépek beépített képstabilizátorának hatékonyságát. Hogy használói minél könnyebben ragadják meg a pillanatot és egyszerűen készíthessenek elmosódás-mentes felvételeket, az új objektív egy igen ügyes pillanatkép-fókusz mechanizmust kínál – melyet már megismerhettünk az igencsak elismert, ugyancsak prémium minőségű M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 objektívben. A fókuszpont beállítása egyszerűen, mindössze a fókuszgyűrű eltolásával végezhető. A gyűrű elforgatásával a fókusztávolság változtatható, az objektív házán (a mélységélesség beállítási értékei mellett) látható értékek által meghatározott tartományon belül. Használói emellett megtapasztalhatják a gyors és rendkívül halk élességállítás minden előnyét az MSC (Movie & Still Compatible – mozgó és állókép kompatibilis) mechanizmusnak köszönhetően. A becsillanás, szellemkép és más bosszantó jelenségek ellen az Olympus speciális, ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) lencsebevonata nyújt védelmet.

Az objektív opcionális felszerelései között találjuk a stílusos, kiváló minőségű fém napellenzőt (LH-48B), valamint a gravírozott Olympus logóval ellátott objektívsapkát (LC-48B). Az opcionális Olympus VF-1 optikai keresővel való kompatibilitása révén, tökéletes tisztasággal és optikai minőséggel komponálhatjuk meg felvételeinket – ezzel az új, kivételes Mikro-NégyHarmad objektív igencsak számottevő előnyeit teljes mértékben kihasználhatjuk.

Az M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 objektív 2012 decemberétől kapható a boltokban, 160.000.- HUF javasolt fogyasztói áron.

* 35mm ekvivalens

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!