6.7 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

BeSteady One kamera stabilizátor | fototv.hu

Megérkezett a korábban nagy port kavart M?vi giromotoros kamera stabilizátor jóárasított változata, melyet az USA-ban gyártanak, de érdekes módon a gyártói oldalon látható tesztvideók zöme a lengyelországi Varsóban készül. Minden esetre a BeSteady One szoftveres úton programozható stabilizáló rendszer kiválóan teljesít, nézzétek meg Ti is.

BeSteady One kamera stabilizátor

A Liquid Sky Cinema által gyártott 3 tengelyű girmotoros stabilizációra képes RIG fantasztikus kameramozgásokat tesz lehetővé. A BeSteady One maximum nagyobb, pl. Canon EOS 5D vázakhoz ajánlott, azaz egyelőre korlátozott az általa cipelhető súly. Mozgatása viszont annál egyszerűbb, mintha egy olyan mérhetetlenül stabil steadycam-et kapnánk, amivel minden szögből tudunk filmezni.

Szoftveresen lehet a rendszert kalibrálni, tehát a pontos termékek és a felszerelés tömegéhez mérten finomhangolható a termék. A BeSteady ráadásul annyira nem is drága, persze az előrendeléssel is 3000 dolláros árcédula nem mondható alacsonynak, viszont egy komolyabb filmes csapat számára relatív rövid távon kitermelhetőnek tűnik.

BeSteady One kamera stabilizátorról bővebb információk a gyártó oldalán

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles