Az online kommunikáció alapjai: hathetes képzés a Sajtóházban | fototv.hu

0
0

A Bálint György Újságíró Akadémia november elején induló tanfolyama a legkorszerűbb infokommunikációs eszközök magabiztos használatához nyújt segítséget az érdeklődőknek. A program helyszíne a Sajtóház, a tanfolyam időpontja csütörtökönként délután lesz.

Új képzés a Bálint György Újságíró Akadémián

A tanfolyam hetente egy alkalommal, 3×45 perces előadásból áll. (Pontos időpontját a jelentkezők igényeinek figyelembevételével határozzák meg.)

Cél, hogy a családi és baráti kapcsolatok ápolását, valamint az állampolgári tájékozódást segítő kommunikációs eszközöket azok is bátran és kreatívan használják, akik avatott segítő nélkül eddig lemondtak erről.

A képzés ideje alatt Gyarmati László szakújságíró, hat héten át segítve fejlődésüket, közvetlenül, egyedi tanácsokat adva, folyamatosan konzultál a résztvevőkkel.  

Ár: 31.000 Ft ? MÚOSZ-tagoknak: 27.900 Ft

Információ és jelentkezés: info@muosz.hu

A képzés megalapozza az online újságíráshoz szükséges legkorszerűbb ismereteket, belépő lehet a következő, ?Internetes információszerzés és -kezelés? című haladó kurzusunkhoz is.

PROGRAM

Helyszín:

Sajtóház (1061 Budapest, Vörösmarty u. 47/a.)

Tervezett időpont: csütörtökönként 17:00-19:30  

1. hét Számítógép, laptop, táblagép, okostelefon. Előnyök, hátrányok ? mikor mit használjunk? Operációs rendszerek, fájlformátumok, adathordozók  

2. hét Az interneten minden ott van, csak meg kell találni. Hogyan keressünk? E-mail és böngésző. Szöveg, kép és hang a neten   

3. hét Digitális képalkotás, fotók és videók szerkesztése, megosztása  

4. hét A nagy utazás: mobileszközök és mobilinternet (okostelefon, táblagép, laptop). Chat, hang- és videotelefon  

5. hét Közösségi oldalak és szolgáltatások

6. hét És a ráadás ? amiről nem vagy csak keveset volt szó és érdekelné a hallgatóságot