6.3 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Az instant fényképezés birodalma | fototv.hu

Fujifilm Instax Mini 9 modellek divatos színekben

Fotós termékeket forgalmazó webáruházból már rengeteg van. Az instant képalkotás, bár egyre divatosabb, eddig nem volt kellőképpen fókuszban hazánkban. Az InstaxShop.hu az első hivatalos és dedikált online kereskedés, ahol a Fujifilm Instax rendszeréhez mindent, egy helyen megvásárolhatunk. A fényképezőgépeken, filmeken túl rendkívül sok hasznos kiegészítőt, táskákat, albumokat, előtétlencséket és dekorációs megoldásokat találunk. A polaroid virágkora óta sok idő telt el és most úgy látszik újra menő az azonnali papírkép okozta eufória. Nem is csoda, hiszen gyakorlatilag felnőtt egy generáció, amely fiatal tagjai csak telefonon és digitálisan találkoznak fényképekkel. Hiányzik a kézzelfoghatóság…

Fujifilm Instax Square SQ10

Az Instax fényképezőgépek közül idén mutatták be a legújabb négyzetes, 1:1 oldalarányú képet készítő Square SQ10 modellt, mely a Fujifilm első, digitálisan is rögzítő Instax modellje. Lehetőségünk van egyből kész fényképet csinálni, vagy fotózgathatunk egész nap, majd a nap végén, akár filtereket használva kinyomtatni a kedvenc fotóinkat. Az SQ10 valószínű csak júniustól lesz elérhető Magyarországon.

Fujifilm Instax Square SQ10Fujifilm Instax Square SQ10

Megérkezett viszont a fiatalos belépő vonal legújabb generációja, az Instax Mini 9. A Mini 8 utód kinézetre megegyezik elődjével, de gyárilag mellékelnek hozzá close-up előtétlencsét és a gépekkel szín azonos, pöttyös csuklópántot. Az egyszerű képalkotás és az instant fotózás legdivatosabb megoldását kínálja az Instax Mini 9, flamingó rózsaszín, lime, füstös fehér, kobalt- és jég kék színekben.

Fujifilm Instax Mini 9 meodellek

Fujifilm Instax Mini 9 - Kobalt kék színbenFujifilm Instax Mini 9 - Füstös fehér színben

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles