10.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

A világ egyik leghíresebb képügynökségével lép szövetségre a Samsung | fototv.hu

A Samsung és a Getty Images együttműködésének fő célja, hogy az NX fényképezőgép tulajdonosai saját képeikkel bővíthessék ezt a kollekciót, amit "Samsung Collection" néven már megnyitottak, és ahol jelenleg a hírügynökség legjobb fotóit találjuk meg.

Samsung és Getty Images együttműködnek

Sajtóbejelentés:

Budapest, 2014. január 30. ? A Samsung és a Getty Images együttműködést kötött azzal a céllal, hogy a világ minden részén hozzásegítsék az embereket ahhoz, hogy a fényképezés segítségével megosszák saját, egyedi történeteiket másokkal.

Az együttműködés során a Samsung és a Getty Images egyesítik szakértelmüket, hogy a jövőben minél több fényképet és történetet oszthassanak meg közösen.. Ennek első lépéseként a Getty Images képtárában megnyílik a ?Samsung Collection? (http://www.gettyimages.com/editorial/frontdoor/samsung), azaz a legkiválóbb fotókból készült válogatás, amelyeket az ügynökség fotósai készítettek SamsungSMART Camera NX készülékeik segítségével. A Samsung és a Getty Images a jövőben továbbá lehetővé fogja tenni az NX fényképezőgépek felhasználóinak, hogy ők is hozzájáruljanak a gyűjtemény bővítéséhez.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles