23.9 C
Budapest
szombat, augusztus 13, 2022
Kezdőlap!frissítveA világ egyik leghíresebb képügynökségével lép szövetségre a Samsung | fototv.hu

A világ egyik leghíresebb képügynökségével lép szövetségre a Samsung | fototv.hu

A Samsung és a Getty Images együttműködésének fő célja, hogy az NX fényképezőgép tulajdonosai saját képeikkel bővíthessék ezt a kollekciót, amit "Samsung Collection" néven már megnyitottak, és ahol jelenleg a hírügynökség legjobb fotóit találjuk meg.

Samsung és Getty Images együttműködnek

Sajtóbejelentés:

Budapest, 2014. január 30. ? A Samsung és a Getty Images együttműködést kötött azzal a céllal, hogy a világ minden részén hozzásegítsék az embereket ahhoz, hogy a fényképezés segítségével megosszák saját, egyedi történeteiket másokkal.

Az együttműködés során a Samsung és a Getty Images egyesítik szakértelmüket, hogy a jövőben minél több fényképet és történetet oszthassanak meg közösen.. Ennek első lépéseként a Getty Images képtárában megnyílik a ?Samsung Collection? (http://www.gettyimages.com/editorial/frontdoor/samsung), azaz a legkiválóbb fotókból készült válogatás, amelyeket az ügynökség fotósai készítettek SamsungSMART Camera NX készülékeik segítségével. A Samsung és a Getty Images a jövőben továbbá lehetővé fogja tenni az NX fényképezőgépek felhasználóinak, hogy ők is hozzájáruljanak a gyűjtemény bővítéséhez.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
23.9 ° C
24.4 °
21.3 °
55 %
2.2kmh
0 %
szo
30 °
vas
32 °
hét
34 °
ked
35 °
sze
36 °

További friss hírek