9.4 C
Budapest
Wednesday, April 24, 2024

A Fuel3D kamera a világ első kompakt, színes szkennere, kickstarteren | fototv.hu

A 3D-s nyomtatás nagy hatást gyakorolt a fotózás több területére. A 3D-s nyomtatott fényképektől a saját készítésü vaku diffúzorokig, sőt egy kizárólag 3D-s nyomtatott részekböl álló kameráig terjedően sokféle három dimenziós alkalmazás létezik már a fotózásban. De még a 3D-s nyomtatás költségeinek csökkenésével is gondot okoz a kiváló minőségű 3D-s szkennelés, bármit is szeretnénk nyomtatni. A Fuel3D erre a problémára kínál megoldást.

Fuel3D szkenner

A Fuel3D kamera egy kézi 3D-s szkenner, amely úgy működik, mint bármely más automata berendezés, csak 3D-s kiváló minőségű képei vetekszenek a tízszer drágább szkennerek képeivel.

A háromszög alakú termék két sztereó elrendezésű kamera és fejlett speciális fényérzékelő szoftver segítségével rögzíti a színhelyességet, gyorsan és könnyen kiváló minőségben elvégzi a szkennelést egy 3D-s tárgyról.

Szkennelés után, egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, és húzza a képet a Fuel3D szoftverbe vagy bármilyen modellező/nyomatató programba, amellyel szeret dolgozni.

Jelenleg a Fuel3D szkenner még prototípus, de a Kickstarteren ? bár még majdnem egy hónap van hátra a határidőig ? már most összejött a pénz, hogy piacra dobják a terméket. Úgy tűnik, a terméket valószínűleg hamarosan látni fogjuk.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles