30.9 C
Budapest
Wednesday, July 24, 2024

4. Nyári Fotófesztivál | fototv.hu

2015. június 7-én 4. alkalommal kerül megrendezésre a Kopaszi-gáton a Nyári Fotófesztivál. Online elővételben 2800 Ft, a helyszínen 3800 Ft lesz a jegy ára. Idén is rengeteg workshop között válogathatsz. Lesz koktélfotózás, luxusautó és glamour fotózás, találkozhatsz Eifert Jánossal, Szipál Péterrel, Dégi Attilától tanulhatsz esküvői fotózás..stb.

Kép a tavalyi fotófesztiválról

Indítsuk együtt a nyarat idén is a Nyári Fotófesztiválon. Jövő hónapban már negyedik alkalommal gyűlünk össze, hogy hobbinknak, szenvedélyünknek hódolva együtt töltsünk egy remek vasárnapot. A nagy bevásárlás már nem lehet kifogás, de hogy a nyári szünet programjai se zavarjanak bele a képbe, idén a tanév vége előtti egyik utolsó hétvégén, június 7-én találkozunk a szokásos helyszínen. Idén is itt lesznek a fotós piac legfontosabb szereplői, hogy bemutassák az újdonságaikat, de a rengeteg fotózási lehetőség mellett az előadások és az ismert fotósok által tartott beszélgetések is sok tanulási lehetőséget kínálnak.

Találkozzunk a 4. Nyári Fotófesztiválon!

Időpont: 2015. június 7. (vasárnap) 10:00-17:00

Helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öbölház rendezvényközpont és környéke

A részvételi díj az összes programra és fotózásra a helyszínen 3800 Ft, online elővételben 2800 Ft

FOTÓZÁSOK

Luxusautó Fotózás Modellekkel ? MTAphoto

Maklári Tót Attila segítségével lehetőséged lesz betekintést nyerni az autófotózás titkaiba és a profin kivitelezett autós modell fotók elkészítésének rejtelmébe.

Capoeira Tánc Show

Ha szereted a táncot, akkor a 4. Nyári Fotófesztiválon a látványos capoeira tánc mozdulatait fényképezheted, valamint a nézheted a tánc show-t.

Koktélfotózás

Nincs is jobb a nyári melegben egy szép és hűsítő koktélnál! Az öböl felőli oldalon a koktél teraszunkon kellemes koktélokat fogyaszthatsz, de iszogatás előtt majd készíts fotót a kedvenc koktélodról, hogy benevezhess  vele helyszíni fotópályázatunkra. Nyertest a nap végén hirdetünk.

Tánc/Test/Mozdulat ? Eifert János

Az aktfotográfia ? ötvözve a tánc, a mozdulat szépségének megörökítésével ? nemcsak ?megfogható? testábrázolás, hanem költészet és álom: az ösztönök, a vágyak, a látomások világa. Eifert János iránymutatásával fotó műtermünkben alkothatsz és tanulhatsz művészi képeket készíteni.

Glamour Fotózás ? Szipál Péter

Mi a Glamur fotózás titka? Tudd meg ? sajátítsd el egy világhírű fotóstól.

Extrém Portréfotózás terasz

A rendezvényház teraszán elragadó modellt fotózhatsz extra sminkkel ? hajjal, egyedi ruhában. A modellt a teraszon műfénnyel világítjuk meg, míg mögötte az öböl és a természetes fények dominálnak.

Samba Tánc Show terasz

A Riói karneválról jól ismert vidám Samba Tánc Show részese lehetsz két gyönyörű Samba táncosunk segítségével, akikről egyedi tollas ruhában készíthetsz fotókat, fedett helyen, de mégis a szabadban és természetes háttérrel.

Fashion terasz

Egy gyönyörű modellről készíthetsz egyedi ruhában divat képeket, fedett helyen kreatív  háttér előtt.

Esküvői divat ? Dégi Attila

A Kopaszi-gát az egyik legkedveltebb budapesti esküvőfotózási helyszín, amelyet ezen a napon Te is megtapasztalhatsz. Magyarország egyik legismertebb fotósának Dégi Attilának a vezetésével készíthetsz profi esküvői képeket.

Fürdőruhás Divat fotózás

A nap során több alkalommal is lehetőség lesz csinos modellekről szexis fürdőruhás képeket készíteni az öböllel a háttérben.

Videós összefoglaló a 2014-es nyár legnagyobb fotós eseményéről.

ELŐADÁSOK

A nyári fotófesztiválon ismert és elismert fotósoktól tanulhatod az esküvői fotózás, a glamour és a tárgyfotózás csínját-bínját.

A földszinti előadóterem programja:

  • Szipál Péter (glamour fotó)
  • Dégi Attila (esküvő fotó)
  • Eifert János (művészi akt/tánc)
  • Szekeres János (természet fotó)

KEREKASZTAL

Az előadások és bemutatók után lehetőséged lesz az előadóval kötetlenebb formában is beszélgetni az Öbölház tetőteraszán, hogy tényleg ne maradjon kérdés megválaszolatlan.

Az emeleti kerekasztal sarok programja:

  • Szekeres János (természet fotó)
  • Dégi Attila (esküvői fotó)
  • Eifert János (művészi akt fotózás)
  • Szipál Péter (glamour fotó)

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles