3. Nyári Fotófesztivál | fototv.hu

0
0

2014. június 22-én megrendezésre kerül a 3. Nyári Fotófesztivál a Kopaszi-gáton. Expoval, előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel, fotózási lehetőségekkel várják az érdeklődőket.

3. Nyári Fotófesztivál

Az idei nyár is rengeteg szépséget rejt. Gyere és fotózd le!

2014. június 22-én (vasárnap) immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a fotózás szerelmeseinek legnagyobb nyári ünnepe, amelyen egy egész napon át csodálatos környezetben fotózhatsz. Ne hagyd ki idén sem azt a napsütéses júniusi vasárnapot a Kopaszi-gáton, amely rengeteg fotós élményt ad neked is! Itt mindent megtalálsz, ami a fotózáshoz kapcsolódik: kiállítás, előadás és rengeteg fotózás?Találkozzunk a 3. nyári fotófesztiválon!

Időpont: 2014. június 22. (vasárnap) 10:00-17:00

Helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öböl rendezvényház és környéke

A részvételi díj elővételben az összes programra és fotózásra csak 2800 Ft

PROGRAM

Tárgyfotózás mesterfokon

Profi étel és tárgyfotós vezetésével fotózhatsz a helyszínen kialakított tárgyfotózás műteremben. Rengeteg hasznos trükköt tanulhatsz!

Glamour fotózás

Profi műteremben, egyedi díszlettel készíthetsz igazán hatásos képeket egy gyönyörű modellről (délután).

A divattervező bemutatja

Estélyi ruhás fotózás profi kialakítású stúdióban (délelőtt).

Extrém Portréfotózás terasz

A rendezvényház teraszán elragadó modellt fotózhatsz extra sminkkel ? hajjal, egyedi ruhában. A modellt a teraszon műfénnyel világítjuk meg, míg mögötte az öböl és a természetes fények dominálnak.

Fashion terasz

Egy gyönyörű modellről készíthetsz egyedi ruhában divat képeket, fedett helyen, de mégis a szabadban és természetes háttérrel. A háttérben a festői szépségű öböllel igazán izgalmas fotótémát kínál.

Esküvői divat

A Kopaszi-gát az egyik legkedveltebb budapesti esküvőfotózási helyszín, amelyet ezen a napon Te is megtapasztalhatsz. Egy egyedi tervezői ruhába öltöztetett csodás menyasszonyról és párjáról készíthetsz napsütéses esküvői fotókat.

Kortárs tánc fotózás

A nap során több alkalommal is lehetőség lesz Magyarország egyik legjobb kortárs táncegyüttesét fotózni előadás közben a Tripont által biztosított Profoto vakukkal.

Fotózás és videózás a levegőből

Ismerd meg, hogy hogyan készülnek a mapaság divatos légi felvételek, amelyek eddig csak ritkán vagy talán soha sem látott perspektívából mutatják be környezetünket.

ELŐADÁSOK

A nyári fotófesztiválon ismert és elismert fotósoktól tanulhatod az esküvői fotózás, a glamour és a tárgyfotózás csínját-bínját.

A földszinti előadóterem programja:11:00-12:00 Vdartphoto (esküvői fotó)

14:00-15:00 Bakcsy Árpád (étel és tárgyfotó)

15:00-16:00 Maklári Tóth Attila (glamour fotó)

KEREKASZTAL

Az előadások és bemutatók után lehetőséged lesz az előadóval kötetlenebb formában is beszélgetni az Öbölház tetőteraszán, hogy tényleg ne maradjon kérdés megválaszolatlan.

Az emeleti kerekasztal sarok programja:

11:00-13:00 Lőrincz Mátyás (légi fotózás)

12:00-13:00 Vdartphoto (esküvői fotó)

15:00-16:00 Bakcsy Árpád (étel és tárgyfotó)

16:00-17:00 Maklári Tóth Attila (glamour fotó)

EXPO

A nyár legnagyobb fotós szakmai kiállítása is a fotófesztivál keretén belül kerül megrendezésre, ahol egy helyen kapsz áttekintést az újdonságokról és a Magyarországon elérhető fotós kiegészítőkről.