6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

10. Nemzetközi Fotókiállítás – pályázat | fototv.hu

A Budapesti Kézművesipari Szakképző Iskola pályázatot hirdet, a tizedik alkalommal megrendezendő Nemzetközi Fotókiállításon való részvételre. Nevezési díj nincs, a kiállításra – kortól függően- három kategóriában lehet nevezni.

Budapesti Kézművesipari Szakképző Iskola

A kiállításra 16 éven aluli; 16 és 22 év közötti; valamint 22 év feletti kategóriákban lehet pályázni. A kiállításnak a Duna Palota ad majd otthont 2014. február 21-től 27-ig.

Beküldési határidő: 2014. január 14.

A pályázók bármilyen témakörben benyújthatják munkájukat. Egy pályázó maximum 4 db fekete-fehér, vagy színes képet adhat be, az alábbi méretekben- 15 x 21 cm.- 18 x 24 cm. Illetve a hosszabbik oldal kizárólag24 cm lehet.

A felvételek hagyományos, vagy digitális technikával egyaránt készülhetnek, azonban a végső képet csak fényérzékeny fotópapíron fogadják el a rendezők. A kiírástól eltérő méretű és technikájú képeket a rendezők nem fogadják el,s nem is küldik vissza.

A nevezési lappal egyezően a képek hátulján fel kell tüntetni a szerző nevét, lakcímét, a kép címét, sorszámát és kategóriáját.A képeket paszpartu nélkül, a kitöltött ?Nevezési lappal? együtt kell leadni.

A kiírók kategóriánként 3 díjat és egy különdíjat osztanak ki. A díjak összértéke 500.000 HUF (12 díj), ami tárgyjutalom formájában kerül átadásra.A Kiállításon díjat nyert képek a Rendező tulajdonába kerülnek.

A beküldött anyagot a Rendező a legnagyobb gondossággal kezeli,de- az esetleges sérülésekért,- hiányosságokért felelősséget nem vállal.

A kiállított és a díjazott képek jegyzéke megtekinthető az iskola weblapján 2014. január 30-tól. A kiállítás anyagából készült katalógust a szerzők a megnyitón átvehetik.

A pályamunkák (képek) beadása:

– levelezési cím:verestanmuhely@gmail.com

– cím: Budapesti Kézművesipari Szakképző Iskola (1082. Budapest, Práter utca 31)

A képeket sérülést kizáró csomagolásban, ajánlott küldeményként szíveskedjenek feladni. Személyesen is leadhatók a fenti címen (az iskola titkárságán).

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles