12.8 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Az új vízálló és ütésálló Coolpix W100

Amszterdam, Hollandia, 2016. augusztus 1.: A Nikon COOLPIX kompakt fényképezőgépek termékcsaládja egy otthoni vagy külföldi kalandokhoz tervezett új taggal bővült – a 13,2 megapixeles COOLPIX W100 készülékkel. A fényképezőgéppel úszhat vagy akár 10 méteres mélységig merülhet1, továbbá az 1,8 méteres magasságból való leejtésig ütésálló2, ellenáll akár -10 oC-os hidegnek3, valamint porálló4, így bárhová gond nélkül magával viheti.

Készítsen kiváló minőségű fotókat, és ossza meg azokat azonnal a SnapBridge*5 alkalmazással, amely automatikusan továbbítja a képeket okoseszközére az útközben is egyszerű tárolás és közösségi megosztás érdekében. A alacsony energiafelhasználású Bluetooth (BLE) technológiahasználatával a SnapBridge állandó, alacsony fogyasztású kapcsolatot tart fenn a COOLPIX W100 fényképezőgép és egy okostelefon vagy táblagép között, így a fényképek könnyen kezelhetők. Egyetlen gombnyomással rögzíthet teljes HD-videofelvételt (1080p) sztereó hanggal, az elektronikus rázkódáscsökkentésnek (VR) köszönhetően pedig a videofelvételek remegéstől mentesek és élesek lesznek.

A hihetetlenül egyszerűen kezelhető COOLPIX W100 dedikált gombokkal és könnyen használható felülettel, valamint egy speciális gyerekmenüvel is rendelkezik, így minden korosztály számára megfelelő. Válassza az Egyszerű automata módot, és hagyja, hogy a fényképezőgép optimalizálja az összes beállítást, így mindig nagyszerű képeket készíthet, továbbá a 230 000 képpontos, 6,7 cm-es TFT LCD-monitoron jól láthatóan megkomponálhatja a felvételeket – még gyenge fényben vagy közvetlen napfény esetén is.

A tökéletes portrék készítése sohasem volt könnyebb, sem a víz fölött, sem a víz alatt. Az Intelligens portré rendszer aktiválja többek között az Arc-prioritásos AF funkciót, amely automatikusan észleli az alany arcát, és erre állítja be az élességet, míg a Víz alatti arckeretezés funkció automatikusan készít felvételeket, amikor az emberek arcát észleli a tengerben vagy a medencében.

Az új vízálló és ütésálló fényképezőgépet bemutató Ines Bernardes, a Nikon Europe COOLPIX termékmenedzsere elmondta: „A COOLPIX W100 kiváló minőségű fényképeket és Full HD-videókat, valamint gondtalan tartósságot nyújt, így a felhasználó nyugodtan pihenhet annak tudatában, hogy a fényképezőgépe ellenáll a váratlan leesésnek vagy a medencében való merülésnek. Bárhová is utazik, a SnapBridge automatikusan szinkronizálni tudja a képeket a Bluetooth®6 Smart Ready segítségével az okostelefonjával vagy táblagépével az azonnali megosztáshoz és a tároláshoz. Az egyszerű, intuitív kezelésnek köszönhetően a fényképezőgép ideális választás az útközbeni fényképezéshez, a gyerekbarát menü pedig az egész család számára szórakoztatóvá teszi a fényképezést.”

1 JIS/IEC 8-as védettségi osztálynak megfelelő (IPX8: 60 percig fényképezhet víz alatt 10 m-es mélységben).
2 (Megfelelt a NIKON leesési tesztjén, amely kompatibilis a MIL-STD-810F 516.5-os (Shock) szabvánnyal).

3 Körülbelül -10 °C-ig.
4 JIS/IEC 6-os védettségi osztálynak (IP6X) megfelelő.
5 A SnapBridge IOS alkalmazás csak a 2016. októberben megjelenő COOLPIX W100 firmware frissítéssel fog működni
6A Bluetooth® szóvédjegy a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, amelyet a Nikon Corporation engedéllyel használ.

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni a Nikon díjnyertes termékeiről, látogasson el a következő webhelyre:
www.europe-nikon.com

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles