12.8 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Nagy látószögű 12 mm-es objektív a Panasonictól

A Panasonic korszerű, Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH objektívje nagysebességű, fix gyújtótávolságú, a profi igényeket is kielégítő, kitűnő képminőséget kínáló objektív. A szabadban fotózók részére nem pusztán eszközt ad nagy látószögű tájképfelvételek készítésére, hanem rosszul megvilágított belső terekben, ezáltal példának okáért éttermekben is biztosítja a fotózást. Mindemellett a fényerős, F:1, 4 rekesznek köszönhetően hatásos, természetesen kis mélységélességgel rendelkező felvételekhez. Ugyancsak előnyös a robosztus, csepp- és porálló kialakítás, amely a szabadban való kalandozásokat választó fotósok igényeire ad választ.

Panasonic Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH objektív

Panasonic Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH objektív

Leica-szabvány a speciális képminőségért

A két aszférikus, a két UED (ultra extra-alacsony diszperziós) és egy ED (extra-alacsony diszperziós) lencsét is magában foglaló objektívrendszert 12 csoportba rendezve összesen 15 elem alkotja. Az öt specifikus elem beépítése kínálja a rendkívüli képminőséget szolgáló, szigorú Leica-szabvány teljesítését nagyfelbontás és elhanyagolható mértékű torzítás mellett.

A korszerű Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH fényes képet nyújt a kép közepétől egészen a sarkokig, ami konkrétan hasznára válik a csillagos égboltot fényképező vagy részben megvilágított éjszakai felvételeket készítő fotósoknak. A többszörös bevonattal ellátott objektívelemek maguk is javítják a képminőséget, támogatják valósághű álló- és mozgóképek készítését.

Tökéletes élességű 4K videók

A belső állítású fókuszrendszerrel és a léptető motorral a modern Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH egyenletes, igen csendes működésre képes. Bármely LUMIX G kamerával és nagysebességű, precíziós nagykontrasztú autofókuszrendszerrel használva a fénykép- és videófelvételek készítésére van tökéletesítve. A rendszer maximálisan 240 kép/s mellett a szenzorállítással is kompatibilis, azaz maradéktalanul kihasználhatók a nagysebességű AF-szal ellátott kamerák képességei. Ez a bámulatos autofókusz-teljesítmény ideális eszközt ad 4K videók készítéséhez, ahol a precíz fókusz alapvető jelentőségű.

Korlátozásmentes, intuitív rekeszszabályozás

A Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH a közvetlen, intuitív rekeszszabályozást biztosító rekeszgyűrűvel rendelkezik. A kilenc tárcsa okán a rekeszlamellák alakja kerek, ami bámulatosan sima hatást kelt az élességtartományon kívül eső területeken, amikor a felvételkészítés nagyobb rekesznyílással történik.

Panasonic Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH objektív

Panasonic Leica DG Summilux 12 mm F:1,4 ASPH objektív

Tartós fémelemek

A megbízható fémfoglalat tartósságot garantál a rendszeres használathoz. Az objektív foglalata, a tubus és az előtét mind-mind fémből készülnek, ami kiváló, kifinomult stílust biztosít a készüléknek, és elsőrangúan illeszkedik a LUMIX G digitális tükör nélküli (DSLM) fényképezőgépek családjának az összes tagjához.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles