Távirányítható filmes GoPro kiegészítő a Kickstarteren

0
56

A termék ami talán épp ebben a pillanatban éri el az induláshoz szükséges kezdőtőkét!

Az okos kiegészítők népszerűek az Egyesült Államokban, a Sybrillo új Kickstarter kampánya is közéjük tartozik.

Több tízmillió GoPro felhasználó örökíti meg extrémsportos élményeit és osztja meg azokat közösségi oldalain.. A magyar mérnökökből álló Sybrillo csapat a GoProt használó sportolóknak és filmeseknek fejlesztett egy áttörő videós kiegészítőt.

A Sybrillo stabilizálja a GoPro felvételét, így extrém körülmények között is stabil, élvezhető felvételeket készíthetünk. Az eszköz távirányítható, így a kamera körbeforgatható az okostelefonos applikáció segítségével. A Sybrillo vízálló, és számos olyan funkciót ötvöz, melyekkel egy átlag GoPro használó is kitűnhet a tömegből.

Virtuális valóság (VR) szemüveggel is vezérelhető, valamint könnyedén készíthetünk olyan 360°-os felvételeket, mint amilyeneket a Google Street Viewban láthatunk. A filmesek számára ismert motion control funkcióval a kamera mozgásait is beprogramozhatjuk, elmenthetjük és bármikor újra felhasználhatjuk, mindezt programozási tudás nélkül.

A termék jelenleg a Kickstarter közösségi finanszírozási oldalon előrendelhető, a korai vásárlóknak 179 USD ártól. Kereskedelmi forgalomban 400 USD lesz az eszköz fogyasztói ára.