18.8 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Egy sokoldalú Panasonic vario objektív

A korszerű fejlesztésű Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív 5-szörös nagyítása, jókora látószöge és időjárásálló képessége megfelelő teljesítményt ígér.

A korszerű Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív egy sokoldalú lencse, amely magas hatékonyságot és tartósságot biztosít. A négyharmados rendszer szabványnak megfelelően fejlesztett, széles látószögben maximális F3,5, teleobjektívvel F5,6 rekesznyílással, mindemellett a Panasonic Power O.I.S. (Optical Image Stabiliser – optikai képstabilizátor) megoldással.

Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív

Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív

Nagyon sok környezeti feltétel mellett hibátlanul működik, remek a váratlan fényképezési módok kihasználásához. Kompakt méretével a Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív mindennapi használatra egyaránt kiváló alternatíva, az otthon vagy útközben konstruált képeknél ugyancsak.

Kilenc csoportban 11 elemmel az objektívrendszer három aszférikus objektívet és egy ED (Extra Low Dispersion – extra alacsony szórású) objektívet is magába foglal a torzítás elkerüléséhez és az eszméletlen képminőséghez. A többszörös felületű objektívelemek minimalizálják a szellemképeket és becsillanást is, növelve a felvételi teljesítményt és maximalizálva az eredményeket akár erős napfényben is.

A rekeszt hét, kerek nyílást formáló lamella nyitja, amelyek elegáns bokeh hatást váltanak ki a fókuszon kívül eső területeken.

Ahhoz, hogy az autofókusz gyors felvételkészítés és 4K módban egyaránt példás legyen, az objektívben belső fókusz hajtórendszer és léptető motor üzemel, amely másodpercenként akár 240 képkockát is képes fókuszba rakni. Ezáltal a Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív gyors fényképezés alatt is egyenletesen és csendesen működik, kifogástalan pontosságú autofókusz kontraszttal.

A multifunkcionális ötszörös zoom-terjedelem (35 mm-es kamerával egyenértékű) sokféle fényképezési helyzetben hasznosítható úti tájképektől bonyolult portrékig. A gép 0,54-szeres nagyítási képességgel rendelkezik a kristálytiszta felettébb közeli (makró) felvételekhez (a teljes kerettel szemben).

Az integrált Power O.I.S. eredményesen kompenzálja a kézremegést, megkönnyítve a fényképezést rosszul megvilágított környezetben. A korszerű vízcsepp-, és porálló Lumix G cserélhető lencse az aktív fotósnak hasznos, aki akár előnytelen időjárási feltételek mellett vagy kihívást jelentő környezetben is fényképezni szándékozik. A Lumix G kamerák erős felépítésének az objektív kifejezetten tartós fémtartója csodásan megfelel.

A fényes és metálfekete kivitelben is kapható Panasonic Lumix G Vario 12-60 mm objektív remekül megfelel a Lumix G szélesebb kínálatának, a megalkuvást nem ismerő stílushoz.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles