A Sony hordozható háttértárolója extrém körülményekre tervezve

0
76

A Sony új, ütésálló, külső merevlemezével kínál megbízható adattárolást és biztonsági másolást extrém körülmények között is

Csepp-, por- és ütésálló kialakítás, extra védelmet nyújtó gumiburkolattal
Külső merevlemez, 1TB kapacitással és nagy sebességű USB-vel
Az adatok folyamatos biztonsági másolása a „Backup Manager 2.0” szoftver segítségével

A Sony a merevlemez (HDD) termékcsaládját egy új, prémium, ütésálló modellel bővíti, amely képes 1TB-nyi adatot biztonságosan tárolni és hordozni extrém körülmények között is. Erőteljes kivitelezésének és gumiburkolatának köszönhetően, akár az esőerdőben, akár természetjárás közben videózol egy hegy tetején, a HD-SP1 megbízhatóan tárolja, és hordozza az adataidat.

Megbízható és tartós

A Sony új külső merevlemezét gumiborítású tartós vázzal szerelték fel, amely cseppálló (IPX2), porálló (IP5X) és törésálló. A lemez 1,2 méteres zuhanást is kibír, így megelőzve minden károsodást extrém körülmények között is. A HD-SP1 teherbírása egyszerűbbé teszi a fájlok mentését és tárolását, bárhol használod is. A merevlemez méreteinek köszönhetően gond nélkül magaddal viheted az adataidat, és bármikor, bárhol használhatod őket.

Egyedi szoftveres és technológiai tulajdonságok

A merevlemez biztonsági és szoftveres tulajdonságainak köszönhetően garantált a gyors és biztonságos adatátvitel. Az új, egyedi „Backup Manager 2.0” a biztonsági másolásnál többféle megoldást ajánl fel, a megbízhatóságot a hibrid mentés funkcióval is növelve. A merevlemez csatlakoztatásával többé nem okoz problémát, ha esetleg elfelejtenél biztonsági másolatot készíteni a legutóbbi munkáidról, hála a teljesen automatikus biztonsági másolatkészítésnek. Még akkor is, amikor a készülék nincs csatlakoztatva, hiszen kompatibilis olyan felhőszolgáltatásokkal, mint a Dropbox és a Google Drive, így lehetővé teszi a fájlok átmeneti biztonsági másolatának készítését a felhőben, melyeket automatikusan áthelyez a merevlemez csatlakoztatásakor. Ez a tökéletesen működő, kétirányú tárolás tökéletes biztonságot ad akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá.

Az egyéb funkciók között található a Password Protection Manager a tökéletes biztonságért és a Data Transfer Accelerator, amely a nagy sebességű USB 3.0-val gyorsan menti, és tárolja az adatokat az 1TB kapacitású merevlemezen. Az USB 3.0 képes 500MB-nyi adatot továbbítani 7 másodperc alatt, így expedíció közben nem fog feltartani a lassú adatátvitel, és egyetlen pillanat megörökítéséről sem kell lemondanod adattárolási gondok miatt.

A tartósság és biztonság mellett a nagy sebességű USB teszi a HD-SP1-et a gyors és könnyed adattárolás legjobb eszközévé, anélkül, hogy azok elvesztése miatt kellene aggódnod. Az új HD-SP1 külső merevlemez kék színben 2015 októberétől érhető el.

Válogatott műszaki adatok
 
 
HD-SP1
Leírás
Külső merevlemez
Szín
Kék
Lemezméret
2.5 hüvelykes
Kapacitás
1TB
Csatlakozó típusa
USB 3.0 / USB Micro – B csatlakozó
Méretek (megközelítő SZ x MA x MÉ)
86.6 x 24 x 127mm
Súly
260g
PC szoftver
Data Transfer accelerator
Backup Manager 2.0
FAT32 Formatter