7.3 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Megújult alátámasztás, itt az új Manfrotto Pixi Evo állvány

Az állványok terén meglehetősen népszerű és sokoldalú gyártó, a Manfrotto kissé felvarrta a Pixi mini állvány ráncait és piacra dobta Manfrotto Pixi Evo állvány névvel.

Ez az új mini állvány elsősorban a hordozhatóság jegyében készült, kimondottan kis méretével és tömegével kecsegteti a fotósokat. A Pixi Evo állvány ugyanakkor meglepően stabil és biztos alátámasztást szolgál a fényképezőgépek számára, akár egy közepes nagyságú felszerelést is könnyedén elbír.

Manfrotto Pixi Evo állvány kinyitva

Manfrotto Pixi Evo állvány kinyitva

A Manfrotto Pixi Evo állvány két fokozatban nyitható és kicsúsztatható lábai többféle felvételi variációt, illetve alátámasztást tesznek lehetővé. Az állvány segítségével szinte közvetlenül a földről, mindössze hat centivel fölötte már képesek vagyunk elkészíteni a stabilan alátámasztott felszereléssel a felvételt. Az öt fokozatban kitolható lábhosszabbítás ugyanakkor képes közel húsz centiméterre is felemelni a gépet, amennyiben így kényelmesebb helyzetet kínál a fotósnak.

A Manfrotto Pixi Evo állvány olyan stabilitást képes biztosítani, hogy akár portré állásban is használhatjuk a fényképezőgépet. Az állvány kisméretű gömbfeje alkalmas a 90 fokos megdöntésre és a felszerelés stabil megtartására.

A színeket tekintve a Pixi Evo állvány három stílusban elérhető. A klasszikus fekete, az újszerű fehér és a stílusos vörös-antracit színekben.

Az új állvány-variánst elsősorban a belépő DSLR kategória fotósainak szánja a gyártó, de természetesen kiválóan használhatjuk kompakt vagy bridge gépek esetében is. Amiben biztosak lehetünk, hogy a Manfrotto Pixi Evo állvány masszív, de könnyed alátámasztása szinte minden esetben hasznos lehet.

A mini állvány ára nem mondható éppen mininek, 15.000–20.000 Ft környékén lehet hozzájutni.

Manfrotto Pixi Evo állvány technikai jellemzők

  • Hossz, összecsukott állapotban: 23 cm
  • Lábszekciók száma: 2 (öt fokozatban kitolható)
  • Anyaga: Adapto (erős technopolymer) és alumínium
  • Legnagyobb magasság: 19,5 cm
  • Legkisebb magasság: 6 cm
  • Terhelhetőség: 2,5 kg
  • Tömeg: 0,267 kg

Manfrotto Pixi Evo állvány színvariációk

Manfrotto Pixi Evo állvány színvariációk

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles