8.6 C
Budapest
Monday, March 27, 2023
KezdőlaphírÚj vezetőséget választott a naturArt

Új vezetőséget választott a naturArt

A legeredményesebb magyar természetfotósokat tömörítő (és a legnagyobb hazai természetfotós pályázat szervezője, a) 25 éves naturArt Magyar Természetfotósok Szövetsége Közhasznú Egyesület pénteki közgyűlésén egyhangú szavazással-egy tartózkodás mellett- Fáth Pétert választotta elnöknek.

Az új elnökség tagjai: Dombovári Tibor, dr. Fodor Ferenc, dr. Kalotás Zsolt, Kármán Balázs és Kőműves Kata. Az Ellenőrző Bizottság elnöke Réti Zoltán, tagjai: Násfay Krisztina és Zsila Sándor.

Fáth Péter megválasztását követően köszönetet mondott a leköszönő vezetőségnek, elsősorban Radisics Milán korábbi elnöknek és Berta László alelnöknek.

Az új elnök a magyar természetfotózás jó hírnevének öregbítését és a naturArt tagságának növelését nevezte meg elsődleges céljaként.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
light rain
8.6 ° C
9.1 °
7.3 °
85 %
6.3kmh
100 %
Mon
8 °
Tue
7 °
Wed
9 °
Thu
16 °
Fri
17 °

További friss hírek