8.7 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Hírességek a múltból: kiadták Julian Wasser összegyűjtött képeit

A méltán ismert és elismert Julian Wasser képeinek gyűjteménye egy nemrég kiadott monográfiában: az egykor volt Hollywood története képekben.

A Damiani kiadóház “The Way We Were” /Ilyenek voltunk/ címmel megjelentette az amerikai fényképész, Julian Wasser monográfiáját, amely a Hollywoodban készült fényképeket gyűjti egy csokorba a 60-as évektől kezdődően.

Wasser 1962-ben költözött Los Angeles-be és olyan magazinoknak kezdett dolgozni, mint a Time, Life és a Fortune. Fényképei a világ szinte minden neves napilapjában és magazinjában megjelentek (pl.: US Magazine, Vanity Fair, Paris Match, Der Spiegel, Playboy, Elle, Vogue), valamint számos galériában és múzeumban is kiállították műveit világszerte.

Wasser képei a 60-as évekbeli Los Angeles ellenmondásos világát és az „aranykor” egykori hírességeit mutatják be. Egy olyan időszakról beszélünk, amikor még a hírességeknek is lehetett magánélete: Wasser képei nem a mai paparazzók stílusában készültek, hanem az előadások, filmfelvételek, ünnepek vagy kiállításmegnyitók „normális” pillanatait örökítették meg.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,493RajongókTetszik
197KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles