8.5 C
Budapest
Thursday, April 18, 2024

Nikon Hírek: Távcső és távmérő túrázó fotósoknak (is)

A Nikon bemutatta az új PROSTAFF 3i lézeres távmérőjét, amely minden kihívással megbirkózik. Az új lézeres távmérő a csúcstechnológiát kompakt, könnyű és robusztus vázzal ötvözi, amely elengedhetetlen darabja egy profi túrafelszerelésnek. Továbbá az ACULON T11 kompakt zoom távcső két új színben lesz elérhető: fényes kék és sportos fehér.

PROSTAFF 3i
Minden időben, minden alkalomhoz.

2014. július 15., Amszterdam, a Nikon bemutatta az új PROSTAFF 3i lézeres távmérőjét, amely minden kihívással megbirkózik.

Hatalmas előnyt jelent a pályán, hogy a pontos távolság egyetlen gombnyomásra megtudható, így könnyen hozhat gyors döntéseket. A Nikon PROSTAFF 3i minden évszakban, minden tájon és minden helyzetben ideális társ.

Az új lézeres távmérő a csúcstechnológiát kompakt, könnyű és robusztus vázzal ötvözi. A könnyen használható PROSTAFF 3i mind a tényleges távolságot, mind a vízszintes távolságot kijelzi. A piacon elérhető legkisebb, 0,1 m-es léptéknek köszönhetően a Nikon új rekordot állított fel a gyors, pontos mérésben.

A Célprioritás-kapcsoló rendszer megjelenítheti a legközelebbi téma távolságát – még ha a háttér fedi is – vagy a legtávolabbiét. A funkció nagyon hasznos a fás területeken. A mozgó témák pontos méréséhez körülbelül 8 másodpercig tartsa nyomva a főkapcsolót.

A zsebméretű, ergonomikus váz kényelmes markolatot biztosít, és alig növeli meg a profi túrafelszerelés súlyát. A PROSTAFF 3i a nemzetközi védettség szabványai szerint tesztelték, és IPX4 minősítésnek megfelelő vízállósággal rendelkezik.

ACULON T11
Vigyen színt az életébe!

2014. július 15., Amszterdam, a Nikon fényes kék és sportos fehér színben mutatta be az ACULON T11 kompakt zoom távcsöveket.

Az ACULON T11 sikere nem kérdés, és az új színek közül mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A fényes kék és a sportos fehér színben elérhető, nagy teljesítményű ACULON T11 egyszerre kompakt és stílusos.
2012-es bevezetése óta a Nikon kompakt zoom távcsöveit folyamatosan dicsérik a kiemelkedő optikai teljesítményért és a kristálytiszta képéért. Minden lencsén és prizmán többrétegű bevonat található. Az ACULON T11 népszerűségének másik oka az egyedi zoom kar, amellyel a ráközelítés (8-24×) kivételesen lágy és könnyű. Sőt, a Nikon kompakt ACULON T11 modellje kategóriájának legnagyobb zoomtartományával és legerősebb nagyításával rendelkezik. Az elfordítható-csúsztatható gumi szemkagylók jóvoltából könnyen beállítható a megfelelő betekintési távolság.

A rendkívül kényelmes és könnyű ACULON T11 világszerte sikeressé vált mindenféle szabadidős tevékenységhez, sporteseményekhez, kültéri programokhoz és nyaralásokhoz.

Az ACULON T11 ötféle vázszínben érhető el: fekete, ezüst, vörös, fényes kék és sportos fehér.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles