1.6 C
Budapest
kedd, január 25, 2022
Kezdőlap!videóIskander világa - fotókiállítás megnyitója a Táncszínházban

Iskander világa – fotókiállítás megnyitója a Táncszínházban

Bahget Iskander szír fotóművész Az én világom című kiállítását 2014. február 14-től 28-ig láthatja a közönség a Kerengő Galériában. A kiállítást megnyitja Buda Ferenc Kossuth-díjas költő és Füzi László irodalomtörténész, a vendégeket köszönti Eifert János fotóművész, február 14-én 17 órakor.

A Szíriában, El-Barazinban született hetvenéves fotográfus 1967 óta él Magyarországon. Jól ismeri tehát nyelvünket és kultúránkat, hiszen a mi életünket éli. Kiállításán látszólag két különböző világot tár elénk, amelyek azonban csak földrajzi értelemben különböznek egymástól, emberi és szellemi vonatkozásokban hasonló mágneses tereket mutatnak. Ez a két tér benne egyesül, ez a ő igazi világa, és amelyet fotóművészet eszközeivel képes élményszerűen elénk tárni.

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek