vasárnap, október 24, 2021
Kezdőlap!videóMonochrome Clack - intermediális installációk

Monochrome Clack – intermediális installációk

A Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum decemberben induló új sorozata hazai művészek friss projektjeit mutatja be egy hónapig nyitva tartó kiállítások során. A Ludwig Next című sorozat célja, hogy betekintést nyújtson a hazai alkotóműhelyekben aktuálisan zajló munkába, és olyan új alkotásokat mutasson be, amelyeket ebben a formában még nem láthatott a közönség.

A sorozat első kiállításán a Köves Éva festőművész és Sztojanovits Andrea videóművész alkotta Monochrome Clack intermediális installációit láthatják a Ludwigba látogatók.

Az alkotók Borosi Gábor zenésszel együtt 2014. január 10-én 19 órakor élő performansz keretében is bemutatják Kaptár című új, audiovizuális alkotásukat.

2014.01.10. LUMU

NoGun
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

További friss hírek