8.6 C
Budapest
Wednesday, April 24, 2024

Újévi Nikon hírek: 9 új Coolpix fényképezőgép

A Nikon 2014. január 7-én bejelentette COOLPIX termékcsaládjának kilenc új tagját. Az L sorozatból megjelent a teljesen új COOLPIX L830, továbbá az L29, az L30 és az L330. Az S sorozatból a COOLPIX S3600, az S6700, az S2800, az S6800 és az S5300 fényképezőgép.

A Nikon ma bemutatta D3300 nevű új, belépő szintű digitális tükörreflexes fényképezőgépét, amellyel egyszerűen megörökíthető az igazán fontos pillanatok hangulata, valamint az ehhez a modellhez kapcsolódó AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR II könnyen hordozható zoomobjektívet. Ezenkívül megjelent az FX formátumú fix objektív: az AF-S NIKKOR 35mm f/1.8G.


A Nikon bejelentette a COOLPIX L830 nagy teljesítményű szuperzoomos fényképezőgépet

A COOLPIX L830 az L29, az L30 és az L330 mellett az L sorozat legújabb tagja, amellyel egyszerűen készíthet gyönyörű fényképeket.

Amszterdam, Hollandia, 2014. január 7. – A Nikon Europe ma bejelentette COOLPIX termékcsaládjának négy új tagját. A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoommal van felszerelve, és akár 68x Dynamic Fine Zoom* funkciót kínál. A 16 megapixeles COOLPIX L29-et egyszerű vezérelhetőség, valamint nagy látószögű NIKKOR 5x zoom objektív jellemzi. A 20 megapixeles COOLPIX L30 szintén NIKKOR 5x zoom objektívvel rendelkezik, a 20 megapixeles COOLPIX L330-nak pedig nagy teljesítményű, 26x zoom objektívje van. Az új fényképezőgépek AA-méretű, azaz bárhol könnyen beszerezhető elemmel/akkumulátorral működnek.

Nikon COOLPIX L830 – Kerüljön még közelebb a témához
A klasszikus stílusú, 16 megapixeles COOLPIX L830 azoknak készült, akik egyszerűen használható, mégis nagy pontosságú és teljesítményű fényképezőgépet keresnek. Minden alkalommal elsőrangú eredményt kínál. Remek választás azoknak a fotósoknak, akik gondtalan fényképezésre vágynak, ugyanakkor kiemelkedő minőségű képeket szeretnének készíteni.

A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoom objektívvel van felszerelve, a gép 68x Dynamic Fine Zoom funkciójával pedig kétszer olyan távolra zoomolhat, mint telefotó objektívvel, miközben megmarad a kép teljes felbontása. Az Egyszerű automata mód a felhasználó helyett optimalizálja a gép beállításait, ezenfelül a gép oldalsó zoom karral és egyérintéses videofelvétel funkcióval is rendelkezik. A Vegyes VR (rázkódáscsökkkentés) ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását, így profibb végeredményt biztosít, illetve használatával a spontán felvételek is tisztábbak lesznek.

Felvételeit egyedivé teheti, ha egy gyermek szemmagasságából vagy éppen a tömeg fölötti nézőpontból fényképez, de természetesen ezektől eltérő saját perspektívát is választhat a 7,7 cm-es, nagy felbontású, dönthető képernyő jóvoltából. Eközben a hátsó megvilágítású képérzékelő csodálatosan tiszta, részletgazdag képeket rögzít. Örökítse meg a történéseket teljes HD felbontásban optikai zoommal és sztereó hanggal! A munkát élvezetessé teszi az, hogy a COOLPIX L830 kifinomult funkciói egy kompakt vázban kaptak helyet, amely kategóriájában az egyik legkisebb méretű, mindamellett stabilitásra és kényelmes használhatóságra van tervezve.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L830-cal egyszerűvé válik a remek felvételek készítése. A meggyőző, 34x optikai zoom és a 68x Dynamic Fine Zoom funkció jóvoltából a fotós minden eddiginél közelebb kerülhet a témához, miközben a Vegyes VR és a fényképezőgép dönthető képernyője használatával pontos és egyedi képek készíthetők. Ezzel az egyszerű, nagy teljesítményű COOLPIX géppel minden alkalommal olyan képeket készíthet, amelyekre büszke lesz.”

A COOLPIX L830 fekete, vörös és szilvakék színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L29 – Hagyja a nehéz munkát másra
A COOLPIX L29 fényképezőgép 16 megapixeles CCD-képérzékelővel és nagy látószögű, 5x NIKKOR zoom objektívvel biztosítja a remek képminőséget minden alkalommal, egyszerű használhatósága révén pedig a fényképezés szabad és szórakoztató élmény lehet.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket fűzte hozzá: „A COOLPIX L29 kényelmesen kézben tartható és egyszerűen használható gép, tükröződésgátló bevonattal ellátott, 6,86 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik, ráadásul segítségével szórakoztató szűrőhatásokat adhat képeihez, illetve 17 nagyszerű motívumprogram móddal is rendelkezik. Remek választás mindazoknak, akik intelligens fényképezőgépet keresnek. Azt szeretnénk, ha mindenki csodálatos képeket készíthetne, fotós tudásától függetlenül.”

Annak érdekében, hogy a minőségi fényképezés lehetőség szerint mindenki számára elérhetővé váljon, a COOLPIX L29 elmosódáscsökkentő funkciót, szórakoztató szűrőhatásokat és Intelligens portré rendszert is tartalmaz. Használatával a lehető legjobb képeket készítheti el, amiben a pislogásmentesítés, a mosoly időzítő és a vörösszemhatás-korrekció is segít. A tizenhét motívumprogram mód jóvoltából egy sor különféle stílus, effektus és táj közül választhatja ki a helyszínnek leginkább megfelelőt.

A COOLPIX L29 ezüst, fekete, vörös és vonalas díszítésű lila színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L30 – Az élet fontos dolgaihoz
A COOLPIX L30 20 megapixeles CCD-képérzékelője és nagy látószögű 5x NIKKOR objektívje révén minden felvétele tiszta és éles lesz. Az Egyszerű automata mód minden eddiginél jobban leegyszerűsíti a videofelvételt, tökéletes lehetőséget kínálva a felejthetetlen családi pillanatok megörökítéséhez.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L30 a haladó fotós ideális fényképezőgépe. Az Egyszerű automata mód és az egyérintéses videofelvétel funkció jóvoltából öröm vele a képek és videók készítése. Az alapfeladatokat a 17 motívumprogram mód, az elmosódáscsökkentés és az Intelligens portré rendszer végzi el, így ön a pillanat élvezetére összpontosíthat anélkül, hogy annak méltó megörökítése miatt kellene aggódnia. „

Az élet fontos dolgaira összpontosító fotósok számára készített gép 7,62 cm-es LCD-képernyőjén szépen megkomponálhatók a képek, majd még erős napsütésben is tisztán játszhatók vissza. Minden eddiginél egyszerűbbé vált a megőrizni kívánt, fontos pillanatok megörökítése – a külön videofelvétel gombbal máris indulhat a rögzítés. A fényképezőgép nagy felbontásának köszönhetően a családról vagy a különleges pillanatokat ünneplő barátokról készített felvételek tiszták és élesek.

A COOLPIX L30 ezüst, fekete és vörös színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L330 – Az okos mesterlövész
A COOLPIX L330 klasszikus stílusú, egyszerűen kezelhető fényképezőgép nagy teljesítményű, 26x optikai zoommal. A nagy látószögű NIKKOR objektívvel felszerelt modell az átfogó panorámaképektől a távoli események megörökítéséig mindenre használható.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX L330 tovább tágítja kompakt fényképezőgépeink képességeinek határait; kiemelkedő képminőség, villámgyors reagálás, valamint fantasztikus élességű felvételeket készítő, remek fényerejű, nagy felbontású és nagy látószögű NIKKOR objektív jellemzi.”

Ha igazán büszke az elkészült képre, bátran készíthet belőlük akár plakát méretű nagyítást is a barátoknak és családtagoknak. Ez a gép nagy felbontású képérzékelőjének köszönhető, amely elsőrangú élességgel rögzíti még az apró részleteket is. Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) javítja a gép stabilitását, a nagy ISO funkció gyenge fényben is tiszta képeket készít, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig kiválasztja a legélesebbet 10 egymás után készített felvétel közül – a remek végeredmény szinte garantált.

A COOLPIX L330 fekete színben lesz kapható.

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozícióval, miközben megmarad a kép teljes felbontása.


A Nikon COOLPIX fényképezőgép-család három új, karcsú modellel gazdagodik

A mesterlövész COOLPIX S3600, a nagy zoomos COOLPIX S6700 és a ragyogóan egyszerű COOLPIX S2800 gondtalan fényképezést kínál, elsőrangú eredménnyel

Amszterdam, Hollandia, 2014. január 7.– A Nikon Europe ma bejelentette a COOLPIX sorozat három új kompakt fényképezőgépét, köztük a 8x optikai zoommal és 20 megapixeles felbontással rendelkező, több színben kapható COOLPIX S3600 modellt. A másik két gép a 10x optikai zoomos, objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) funkcióval rendelkező, 20 megapixeles COOLPIX S6700, illetve a remekül hordozható, egy gombnyomásra részletgazdag képeket készítő, 20 megapixeles képérzékelővel és 5x optikai zoommal felszerelt COOLPIX S2800.

Nikon COOLPIX S3600 – A stílusos mesterlövész
A COOLPIX S3600 azoknak készült, akik a saját életstílusuknak megfelelő, diszkrét fényképezőgépet keresnek. A stílusos kompakt gép karcsú váza 20 megapixeles felbontást és rengeteg hasznos funkciót rejt. Ez a remekül hordozható fényképezőgép mindig elsőrangú képeket készít.

A 8x optikai zoom (25-200 mm) és az akár 16x Dynamic Fine Zoom* funkció jóvoltából közel kerülhet a történésekhez, a retusálás menüben pedig szórakoztató effektusokat adhat a felvételekhez, illetve a Glamour retusálás funkcióval biztosíthatja, hogy mindenki jól nézzen ki a képen. Az Automatikus program választó elvégzi az optimális beállításokat ön helyett, így ön a csodálatos fényképek komponálására összpontosíthat, miközben az objektív eltolásos VR az élesebb képek érdekében ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását.

A gép, amelynek karcsú váza kiváló minőségű burkolatot kapott, hatféle divatos színváltozatban lesz megvásárolható, kerekített formái révén pedig kényelmesen simul a kézbe.

A fényképezőgép 20 megapixeles, nagy megapixelszámú CCD-képérzékelője éles, részletgazdag képeket készít, amelyek akár fénykép, akár plakát méretűre jól nagyíthatók. A sokoldalú retusálás menüben 32 különféle gyors effektus várja, hogy közvetlenül a felvételek elkészítése után három egyszerű lépésben alkalmazza őket. A fényképezőgép nemcsak külsőre vonzó, hanem szolgáltatásai is elsőrangúak: a külön videofelvétel gombbal például egyetlen érintésre elkezdheti a barátokról és családról szóló, mozgalmas videó készítését.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX S3600 telis-tele van szórakoztató, innovatív funkciókkal. Ilyen például az Intelligens portré rendszer, a Mosoly időzítő és a Vörösszemhatás-korrekció, valamint a Glamour retusálás, amelyen belül 12 különféle effektus található, köztük a Fogak fehérítése. A karcsú kialakítás, a megbízható, kitolható zoomos objektív és a rázkódáscsökkentő rendszer jóvoltából ez a gép olyan zökkenőmentesen illeszkedik az ön életstílusához, akár egy jó barát.”

A COOLPIX S3600 hatféle divatos színben (kék, vörös, fekete, ezüst, rózsaszín és vonalas díszítésű rózsaszín) lesz kapható.

Nikon COOLPIX S6700 – Kerüljön közelebb a csillogáshoz
A COOLPIX S6700 fényképezőgép könnyedén készít lenyűgöző képeket. Olyan lelkes fotósoknak terveztük, akik nagy zoomos, kiváló teljesítményű, ugyanakkor karcsú és könnyű gépet keresnek. A gép 10x optikai zoomja kiterjeszthető a 20x Dynamic Fine Zoom* funkcióval, így ön a legváratlanabb pillanatokban is szinte az első sorból fotózhatja a történéseket.

Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) stabilan tartja a fényképezőgépet, így felvételei még a legnagyobb zoom használatakor is élesek maradnak. A 20 megapixeles CCD-képérzékelő tetszőleges fényviszonyok között részletgazdag képeket készít. Bátran rázoomolhat a történésekre az éles, HD felbontású videók készítésekor is, a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn pedig könnyen komponálhatja meg a készülő filmeket. A barátok és családtagok mindig remekül festenek majd a képen a fejlett Glamour retusálás funkciónak köszönhetően, amellyel lágyíthatók a bőrtónusok, és segítségével akár sminkszerű hatás is elérhető. A Szuper élénk színtelítettségtől kezdve a Fényes opción át a Festmény hatásig összesen 32 gyors effektus áll rendelkezésre ahhoz, hogy műalkotást varázsoljon képeiből.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A COOLPIX S6700 jóvoltából az emlékek a lehető legszebb formájukban maradnak meg. A fejlett funkciók, például a Célkereső AF (automatikus élességállítás), automatikusan beazonosítják a témát és beállítják rá az élességet, így ön arra összpontosíthat, hogy a fényképezőgép meggyőző zoomjának használatával a lehető legjobb kompozíciót hozza létre. A nagyméretű LCD-képernyőn ugyanolyan élvezetes az éles HD videók megtekintése, mint a képek szerkesztése a remek retusálási funkciókkal.”

A COOLPIX S6700 fekete és vörös színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX S2800 – Örökítse meg az életet menet közben
A 20 megapixeles COOLPIX S2800 az egyszerűség és a stílus szerencsés találkozása. A gép könnyedén készít remekbe szabott felvételeket. A COOLPIX S2800 karcsú, remekül hordozható fényképezőgép, amelynek nagy látószögű, 5x optikai zoom objektívje egyenesen a történések közepébe helyezi önt. A figyelemre méltó, 20 megapixeles CCD-képérzékelő csodálatos, részletgazdag felvételeket készít, amelyek akár fotó, akár plakát nagyságúra nagyítva kiváló minőségűek maradnak. A képeket visszajátszáskor egy sor beépített szűrőeffektussal teheti egyedibbé – például 32 gyors effektus közül választhat, amelyek között megtalálható a Kiválasztott szín is.

A COOLPIX S2800 hatféle élénk színben kapható. A gép karcsú, 20 mm-nél is vékonyabb váza kényelmesen elfér a kezében vagy a zsebében is. Barátait és családtagjait a legelőnyösebb oldalukról mutathatja be képein az Intelligens portré rendszernek köszönhetően, amely fényképezés közben jelzi, hogy mikor mosolyognak vagy éppen pislognak. A fejlett Glamour retusálás funkcióval fehérítheti a fogakat, és akár virtuálisan ki is sminkelheti portréalanyait. Az Automatikus program választó elvégzi ön helyett a szükséges beállításokat, így önnek nincs más dolga, mint célozni és kattintani.

A gyermekek és házi kedvencek filmsztárrá lépnek elő a HD (720p) felbontású videókon; a nagyméretű, 6,7 cm-es LCD-képernyőn a felvételek elkészítése és lejátszása egyaránt egyszerű. Az egygombos videofelvétel funkció jóvoltából ön sosem marad le a kihagyhatatlan pillanatokról, akár gyermeke fújja el a gyertyát a szülinapi tortáján, akár a kutyája üdvözli, amikor hazaér a munkából.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Az apró, stílusos COOLPIX S2800-at úgy terveztük, hogy kényelmesen elférjen a kezében, és jól illeszkedjen életstílusához is. Ezzel a kis géppel problémamentessé válik a kiváló fényképek és lenyűgöző videók készítése. A NIKKOR nagy látószögű, 5x optikai zoom objektívvel gond nélkül fényképezhet csoportképeket és egyéni portrékat, a sokféle retusálási opció révén pedig a gép a stílus és az egyszerűség ideális elegyét kínálja.”

A COOLPIX S2800 hatféle színben (ezüst, fekete, vörös, rózsaszín, lila és vonalas díszítésű lila) lesz kapható.

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása


A Nikon bejelentette a Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S6800 és a rendkívül kisméretű COOLPIX S5300 fényképezőgépet

A két új, karcsú és stílusos COOLPIX típussal készített képeket másokkal is érdemes megosztani

Amszterdam, Hollandia, 2014. január 7.– A Nikon Europe ma bejelentette a COOLPIX sorozat két új, Wi-Fi funkcióval rendelkező kompakt fényképezőgépét. Mindkettő hatékony, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelőt tartalmaz, amely gyenge fényben is képes részletgazdag képeket készíteni. Az elegáns, nagy teljesítményű, 16 megapixeles COOLPIX S6800 12x optikai zoommal és akár 24x Dynamic Fine Zoom* funkcióval rendelkezik, a stílusos és karcsú, 16 megapixeles COOLPIX S5300 pedig 8x optikai zoommal van felszerelve, és akár 16x Dynamic Fine Zoom* funkciót kínál.

Nikon COOLPIX S6800 – Ossza meg a különleges pillanatokat
A COOLPIX S6800 egyszerűvé teszi a különleges pillanatok megosztását: a gép beépített Wi-Fi funkciójával fényképeit közvetlenül átviheti intelligens eszközére. A beépített Wi-Fi révén intelligens eszközét a fényképezőgép távvezérlőjeként is használhatja, ami jól jön például önarcképek készítésénél. A csodálatos stílusú fényképezőgép karcsú váza nagy teljesítményű, 12x optikai zoomot és akár 24x Dynamic Fine Zoom funkciót rejt, így ön mindig közel kerülhet a történésekhez. Az utazásain készített képeket megoszthatja szeretteivel akár a világ túlsó feléről, akár a szomszéd utcából, és a felvételek már feltöltésük pillanatában felkelthetik a figyelmet.

A COOLPIX S6800 hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelőjének köszönhetően könnyedén készíthet lenyűgöző képeket még gyenge fényben is, továbbá egyetlen gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt. Az egyszerű kezelhetőség jóvoltából bármikor megörökítheti az ön körül zajló életet, a fejlett Glamour retusálás funkció pedig a kiváló portrékról gondoskodik. Közeli és csoportképekhez a fényképezőgép NIKKOR 12x optikai zoom objektívje nyújt segítséget a maga nagy látószögével és széles átfogásával (25-300 mm), amelyet a 24x Dynamic Fine Zoom funkció minőségromlás nélkül képes még tovább kiterjeszteni.

Szeretné megőrizni emlékezetében az imént megpillantott, lenyűgöző látványt? A COOLPIX S6800 segítségével kivételes minőségű, dinamikus, 360°/180° panorámaképeket készíthet a gép függőleges döntésével vagy vízszintes pánozásával, a gyors sorozatfelvétel jóvoltából pedig bármikor készen áll a fényképezésre, akármi is bukkan fel a látóterében. Az egymás után hét képet 8,4 kép/mp sebességgel rögzíteni képes, nagy sebességű fényképezési mód lélegzetelállító eredményt biztosít, különösebb erőfeszítés nélkül. A gép mikro-USB csatlakozóján keresztül pedig az akkumulátor is gyorsan tölthető.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Az elegáns, beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S6800 újraírja a kiváló minőségű képek megosztásának szabályait, közelebb hozva ezzel a világot. A karcsú és kompakt, ugyanakkor nagy, 12x optikai zoommal és hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel felszerelt fényképezőgép jóvoltából ugyanis jól megvilágított, tetszetős fotókat oszthat meg a weben szeretteivel. Ha COOLPIX S6800 géppel a zsebében indul útnak, felvételeivel nem csupán rögzíti a meglátogatott helyszínek képét, hanem emlékeket örökíthet meg, amelyeket ön is és mások is nagyra becsülnek majd.”

A COOLPIX S6800 négy színben (fekete, vörös, fehér és rózsaszín) lesz kapható.

Nikon COOLPIX S5300 – A stílusos megosztás szolgálatában
A karcsú, stílusos, 16 megapixeles COOLPIX S5300 beépített Wi-Fi funkciójával egyszerűen megoszthatja felvételeit a közösségi oldalakon. A nagy látószögű (25-200 mm), 8x optikai zoommal és az akár 16x Dynamic Fine Zoom funkcióval könnyedén készíthet közeli képeket, amelyeket még erős napfényben is jól láthatóan jeleníthet meg a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn.

Éjjel-nappal lenyűgöző élességű felvételeket rögzíthet a gép hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelője jóvoltából, amelynek képpontjai a lehető legnagyobb mennyiségű beérkező fényt fogadják, és így a nap bármely szakában tiszta képet állítanak elő. A megbízható stabilitásról a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó Vegyes VR (rázkódáscsökkentés) funkció gondoskodik. Egy gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt is, így mindig készen áll az emlékezetes pillanatok megörökítésére, akár fényképet, akár videót választ hozzá.

A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket, az automatikus átvitel funkcióval pedig az intelligens eszközre mentheti az elkészült felvételeket az egyszerű megosztás érdekében. Az igényes képfeldolgozás hívei a fejlett Glamour retusálás funkcióban 12 különféle effektus közül választhatnak, amelyek között megtalálható a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, sőt még különféle Rúzs árnyalatok is. Az ily módon tökéletesített portrékat ön is büszkén fogja majd megosztani.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „A beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S5300 egyszerűvé teszi a képek megosztását, hiszen azokat közvetlenül intelligens eszközére viheti át, ahonnan azonnal feltöltheti őket. A gép nem kevesebb, mint 32 szűrőhatást kínál, köztük a Csillogás effektust, amellyel csillagfényszerű hatást varázsolhat a fényes tárgyakra. A fejlett Glamour retusálás funkció Szempillafesték opciójával pedig még a portréalany sminkjét is kijavíthatja, hogy a felvétel igazán lenyűgöző legyen. Ez a COOLPIX modell minden eddiginél egyszerűbbé teszi a nagyszerű képek készítését. A karcsú kis gépben rejlő kifinomult funkciók jóvoltából mostantól a képek alanya és készítője egyaránt elégedetten mosolyoghat.”

A COOLPIX S5300 fekete és szilvakék színben lesz kapható.

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,490RajongókTetszik
197KövetőKövetés
690FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles