Capa Projekt: 1001 alkotás közül válogathat a zsűri

0
83

Több mint 150 alkotó, 1001 alkotás  november 3-án lezárult a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ által meghirdetett pályázat. A héttagú, magyar és nemzetközi tagokból álló zsűri megkezdte a beérkezett művek online válogatását, a végső döntést november 7-én hozzák meg.

A Capa Projekt  Kortárs vetített képek című pályázatra több mint 150 jelentkezőtől összesen 1001 alkotás érkezett be a megadott november 3-i határidőig.

A szakmai zsűri tagjai  , fotóművész, , fotómuzeológus, Maria Kapajeva, fotóművész, egyetemi oktató, Olga Jurgenson, fotóművész, kurátor, , az MKE Intermédia Tanszékének vezetője, , fotográfus, képzőművész, kurátor és Uhl Gabriella, művészettörténész, kurátor – már elkezdték az alkotások online értékelését, a végső döntésüket november 7-én hozzák meg. A Capa Központ munkatársai a november 11-i héten értesítik a pályázókat az eredményekről.

A pályázat alapján szerveződő különleges vetített kiállítás megnyitójára 2013. december 2-án kerül sor a Capa Központban (Budapest VI. kerület Nagymező u. 8.). A nagyközönség december 3-tól egészen december 31-ig tekintheti majd meg az alkotásokat. További információ: a Capa Központ Facebook oldalán.