6.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Chen Dai Goang prezentációja a Koreai Kulturális Központban

Egyedülálló koreai kortárs művészeti kiállítás nyílt április 30-án a budapesti Koreai Kulturális Központban: a Nemzeti Művészeti Stúdió kilenc művészének alkotásait láthatja a közönség június 28-ig. Az kiállításhoz kapcsolódóan nemzetközi művészeti találkozóra és szakmai workshopra is sor került, melyen a kiállító művészek közül hárman tartottak bemutatkozó előadást. Chen Dai Goang prezentációjából megismerhettük a művész különleges installációit inspiráló koncepciókat.

“Különféle helyekről és terekről szóló, többféle stílusú és műfajú szövegeket tanulmányozok (történelmi, földrajzi leírások), majd installációkat, szobrokat és kétdimenziós alkotásokat hozok létre ennek eredményeképpen. Az elkészült művekben elmosódnak az építészet és a design közötti határok, a közönség mind az öt érzékszervével megtapasztalhatja az alkotásokat.” (Chen Dai Goang)

Chen Dai Goang a Münsteri Művészeti Akadémián szerzett diplomát. Számos hazai és nemzetközi kiállításon vett részt. 2008-ban megkapta a Goyang Art Stúdió ösztöndíját. jelenleg Dél-Koreában él és dolgozik.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles