13 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Értékesek számodra a tartalmaink? Örülünk, ha megmutatod!

A FotoKlikk.hu 10 éve segíti a hazai fotográfusokat: naprakész tájékoztatást nyújtunk a fotós közélet eseményeiről, látogatóink első kézből értesülnek a kiírt fotópályázatokról, kiállításokról, előadásokról. 2010 óta 160 eseményt közvetítettünk online, több mint 360 órányi videofelvételt kínálunk az érdeklődőknek. AFotoKlikk.eujelenleg a hazai fotográfiai események legteljesebb adatbázisát nyújtja, az internet segítségével azon munkálkodunk, hogy a fotográfiai ismeretanyag minél szélesebb körben hozzáférhető legyen.

Ha te is hasznosnak találod az fotoklikk.eu-n található tartalmakat és értékeled a munkánkat, köszönettel fogadjuk támogatásodat. Közhasznú alapítványként nem könnyű talpon maradni a jelenlegi gazdasági helyzetben, de nem csak és nem elsősorban anyagi természetű támogatásra gondolunk.

Amennyiben bizalmat szavazol eddigi tevékenységünknek, hozd tudomásunkra az alábbi módokon:

  • Ajánld oldalunkat, tartalmainkat ismerőseidnek, kövesd facebook oldalunkat
  • Tedd ki a logónkat a honlapodra
  • Rendelkezz adód 1%-áról a FotoKlikk a Fotográfiáért közhasznú Alapítvány javára! Adószámunk: 18125366-1-41
  • Tedd ki a honlapodra közvetítési ajánlónkat
  • Tedd ki honlapodra program- és kiállításajánlóinkat
  • Ha tetszett az online közvetítésünk, és módodban áll, támogasd a további közvetítések megvalósulását egy kisebb összeggel, pl. utald át a busz- vagy vonatjegy árát, amit a helyszínre utazva fizettél volna.

Köszönjük támogatóinknak, hogy segítik a minőségi fotográfia értékeinek dokumentálását és népszerűsítését.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles