6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Új elnököt választott a Mafosz

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége 2013. február 10-én közgyűlést tartott a Budai Vigadó Corvin téri épületében.
A korábban visszavonulását bejelentő Győri Lajos megköszönve a tagszervezetek munkáját elköszönt. A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége a több mint egy évtizedes elnöki munkájának, valamint a fotóművészeti közéletben végzett több évtizedes tevékenysége elismeréseképpen ES-Mafosz diplomát adományozott, valamint Örökös Tiszteletbeli Elnökké választotta.
A közgyűlés Horváth Imrét (AFIAP, E-Mafosz/b) a Biatorbágyi Fotóklub tagját elnökké választotta. Bemutatkozásában elmondta, szeretné elődei – Bizaglich Jenő, Győri Lajos – által megkezdett, s a tagság által kialakított hagyományokat megőrizni, továbbfejleszteni. Legfőbb célja, hogy a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége minél ismertebb, és elismertebb legyen. Legyen a Mafosz egy olyan szervezet, amire minden fotóművész olyan szervezetként tekint, ahol vonzó tagnak lenni, akár egyénileg is.Fontos a közösségépítést a kornak megfelelően más csatornákon is folytatni, megcélozni a fiatalok tömegeit, akik igen gyakran fotóznak. „Szeretném megújítani a honlapunkat és hírlevelünket, élőbbé, naprakészebbé, informatívabbá tenni, sok-sok képpel gazdagabbá is tenni” – mondta Horváth Imre. Ennek első megnyilvánulása a megújult Fotósélet elektronikus hírlevél 2013. február 18-ai száma. (Mellékelve.)

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles