2 C
Budapest
Friday, December 2, 2022
Kezdőlaphírkönyv, újságTermészetfotó Magazin 2012/4. Tél

Természetfotó Magazin 2012/4. Tél

A 2012/4. téli számunkkal jelentkezünk: nagyon gyorsan telnek a hónapok, itt a tél, mi is újra itt vagyunk.
Ez már a tizennegyedik lapszámunk, és ismét fejlesztésekről tudok beszámolni. Újra elérhetők vagyunk angol nyelven Nature Photo Magazine névvel, mint eddig, és mind a tizennégy számot olvashatják. Elkészült a Természetfotó Magazin saját iPad applikációja, mely az Apple Store áruházban elérhetővé vált. Hamarosan a Nature Photo Magazine is elérhető iPad-on. Jelenlegi online magazinunk természetesen ingyenes marad, csak egy egyszerű regisztrációt kell tennie az olvasónak.

Ízelítő a most megjelenő számunkból:

Az első belépő szintű FX formátumú DSLR Nikon fényképezőgépet teszteltük több szituációban. A fényképezőgép kiválóan szerepelt.
A „Tippek-trükkök” rovatban a NiSi ND 1000 és Vari ND szűrőket próbálhattuk ki és adunk ötleteket alkalmazásukhoz.
A téli témák fényképezéséről magazinunk régi munkatársai, Krivánszky Árpád és Suhayda László természetfotósok adnak segítséget képekben és írásban egyaránt.
Egy tartalmas interjúra invitáltuk Daróczi Csabát, az Év Természetfotósát és faggattuk arról, hogy valójában miben rejlik az ő titka, mik azok az irányvonalak, amelyeket képvisel.
A „Szép helyek” rovatunkban Szekeres János képeinek szemlélése és Áprily Lajos verseinek gondolatai ébresztenek rá minket, hogy Budapesthez közel, a Pilis hegységben mennyi szépség rejtőzködik télen.
Az „Élet a vízfelszín alatt” rovatunkban karnyújtásnyira érezhetjük magunkat az ámbráscetektől. Fantasztikus felvételeket láthatunk Selmeczi Dániel természetfotóstól és Sásdi Zsolt búvár operatőrtől.
„Népek-kultúrák-városok”: Pillantás Indiára sorozatunkban folytatjuk Raxauli cikkünket, Teravágimov Pál fényképei, írásai és fantasztikus videói teszik még színesebbé magazinunkat.
Vásárlási tanácsadás névvel egy vadonatúj rovatot indítottunk útjára, melyben most a rendszervakukról írtunk egy átfogó cikket, ezzel is segítve a vakuvásárlás előtt álló fotósokat.

Fogadják szeretettel tizennegyedik számunkat – már IPAD, ANDROID verzióban is!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>
Budapest
clear sky
2 ° C
2.3 °
1.6 °
86 %
3.1kmh
0 %
Fri
5 °
Sat
6 °
Sun
7 °
Mon
6 °
Tue
6 °

További friss hírek