6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

FUGA Rádió fotópályázat eredményei

Közel 500 fotó került a falra: december 6-án így adták át a FUGA Rádió fotópályázatának díjait. Az építészeti és kulturális rádió az Építészet Világnapján, október 1-én startolt, külön érdekessége, hogy a FUGA Budapesti Építészeti Központ kirakatában működik. Az építészeti fotópályázat egy hónapja alatt a webes rádió a facebookon megháromszorozta baráti körét.

A fotópályázatot november 5-én indította a FUGA Rádió. A képek minden megkötés nélkül feltölthetők voltak, kizárólag a jogtisztaságot kellett tiszteletben tartaniuk a résztvevőknek, akiktől épületekkel kapcsolatos felvételeket várt a szerkesztőség. Az egy hónapig tartó szavazás alatt több ezer lájkot gyűjtő facebook oldalon 184 pályázótól összesen 479 fotó jelent meg. Ezekből választotta ki a közönség a neki legjobban tetszőt, további hármat pedig a szervezők. A december 6-án megtartott eredményhirdetésen ismertették a díjazottak jutalmait: a nyertes képeket kiállítják a FUGA-ban, és a győztesek bemutatkozó beszélgetésen vesznek részt a FUGA Rádió műsorában.

A FUGA Rádió díja: Csörge Szabolcs József – Az 56-os emlékmű és az ING székház, Budapest – 2008. 08. 31.

A FUGA Budapesti Építészeti Központ díja: Anna Zavileiskaia – Moszkva, Park Pobedy metróállomás, 2010 – az ő munkáiból önálló kiállítást rendez a FUGA a közeljövőben.

Közönségdíj: Sós Eszter – Budapest – 2012 (342 szavazattal)

Varga Pincészet díja: Bán András – Albertfalva, 2012

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles