kedd, augusztus 3, 2021
KezdőlapimportfototippVideó : Lightroom retusálás | FotoTipp.hu

Videó : Lightroom retusálás | FotoTipp.hu


»

CímlapFotóTipp videók

Videó : Lightroom retusálás

Az adott értékelés: nincs Átlag: 4.9 (27 értékelő)

Egy program kezeléséről, lehetőségeinek bemutatásáról igen fáradságos munka cikket írni. Minden lépést képernyőmentésekkel kell illusztrálni és úgy leírni, hogy az olvasó számára is egyértelmű legyen. Mennyivel egyszerűbb szimplán megmutatni, s közben elmondani, hogy mit miért is csinálunk. Nos ez utóbbit szeretnénk megvalósítani. A program az Adobe Photoshop Lightroom 1.0 aminek az érdekesebb funkcióit és kezelését videó sorozatban mutatjuk be.

Nem célunk több órás video tanfolyamot készíteni. (Bár ha van/lesz rá kereslet, akkor erről is lehet szó.) Sokkal inkább egy-egy érdekes, vagy esetleg nehezen kezelhető funkciót szeretnénk ismertetni.

Persze nem biztos, hogy Lightroomban nekünk is az érdekes, ami az olvasóknak (nézőknek?) emiatt aztán arra kérjük a kedves olvasókat osszák meg velünk mit szeretnének látni hallani. Lehetőségeinkhez képest igyekszünk majd teljesíteni ezeket az igényeket.

Elsőnek a retusálást mutatjuk be. Ez a funkció csak a végleges programváltozatba került bele, a béta tesztelők visszajelzései alapján.

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen.

A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

További friss hírek