6.5 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

Üzenetek… | FotoTipp.hu

Az adott értékelés: nincs

Nos, a tegnapi este egy kicsit sokáig tartott, de fél kettőre sikerült az Izlandi videó első részét formába öntenem. Most már PLacán a sor, hogy megírja az összkötő szövegeket és nyomtasson bemutatandó képeket. Ha így haladunk akkor tartani tudjuk a havi egy videó (hivatalosan persze soha ki nem mondott) menetrendet. Közben PLaca is megírta és publikálta a color management első részét, azaz már csak 10 új felhasználó áll köztünk és a pezsgő között… hajrá emberek, inni szeretnénk ! 🙂

Fontos újdonság, hogy a fototipp.hu rendszere kapott egy "személyes üzenetek" modult. Ezzel minden regisztrált felhasználó közvetlenül küldhet üzeneteket más felhasználóknak. Az üzeneteket a bal oldali felhasználói blokkban az üzenetek menüpontra kattintva lehet megnézni, ill. innen lehet írni is. Plusz szolgáltatás,hogy minden cikk alatt megjelenik az "üzenet a szerzőnek" link is, amivel –meglepő módon– a cikk szerzőjének lehet közvetlen üzenetet küldeni. Alapértelmezésben az olvastalan üzenetekről naponta egy levelet küld a rendszer. Ezt valamint a privát üzenetek letiltását a "saját adatok" menüben a "szerkesztés" fülön lehet beállítani.

Nem utolsó sorban pedig ESIK A HÓ, remélem megmarad hétvégéig, hogy szép havas képeket tudjak készíteni, és hogy fel tudjunk venni egy "hogyan fényképezzünk télen" videót is.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles