6 C
Budapest
Friday, March 29, 2024

Freewarek, pályázat | FotoTipp.hu

Az adott értékelés: nincs

Ismét támadt egy ötletem, új rovatot indítottam "Freeware gyöngyszemek" címmel. Unom már, hogy ha fotós programokat, plugineket keresek a neten akkor az esetek többségében valami gyengített shareware-nek vagy ami rosszabb adware-nek bizonyul a talált eszköz. Legyenek itt egy kupacban összegyűjtve a valóban free fotós eszközök. (Olyan egyértelmű dolgokat mint a GIMP meg sem említek, akit érdekel az menjen el a www.gimp.hu oldalra 🙂 ) Rögtön két program is bekerült a rovatba. A pár nappal ezelőtt említett Picasa2 és a legújabb felfedezettem a virtualPhotographer és lesz még több is….javaslatokat is szivesen veszek (esetleg teljes cikket ? :).

Apró technikai módosítás a site motoron, hogy a cikkek összefoglalóját (vagy inkább hívjuk beharangozónak) most már lehet a cikk törzsétől függetlenül szerkeszteni. Bár ez a módosítás inkább a FotóTipp.hu szerzőit érinti (pozitívan).

A pályázatra érkeznek a képek. Egy kérésem azonban lenne. EMBEREK ! A PÃ?LYÃ?ZATI KATEGÓRIÃ?K AZÉRT VANNAK HOGY AZOKNAK MEGFELELÅ? KÉPEKET KÜLDJETEK BE. Ahhhhh.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles