8.2 C
Budapest
Saturday, April 20, 2024

FAN letter… | FotoTipp.hu

Az adott értékelés: nincs Átlag: 5 (1 szavazat )

Nem tudom megállni, hogy ezt az igazi FAN levélváltást ne közöljem. Szép példája, hogy mennyi frusztrált ember rohangál körülöttünk, minimális humorérzék nélkül, és gondolja azt, hogy az internet anonimitása mögött elbújva nyugodtan lehet mocskolódni… Ha nem tetűz le rögtön az első mondatban akkor azonnal visszaállítom a hirdetéseit a mentésből, de hát amilyen az adjisten olyan a fogadjisten.

nemecsek üzenetet küldött a űrlapon.

nagyon jól sikerült a “költözködés” ugyanis az összes hírdetésem eltünt és ez azontúl, hogy bosszantó ,nagyon tetű dolognak tartom, hogy még csak elnézést sem kértek. Én a magam részéről minden lehetséges fórumon le fogok beszélni minden ismerősőmet arról hogy valaha is ezen az oldalon hirdessen ill. regisztráljon! Azonkívűl szeretném ha törölhetném a regisztrációmat csak még nem tudtam kideríteni hogy hogyan lehet erről a szarságról kilépni?! Ha már így megszívattak legalább ebben segítsenek! OK? Ennyi

Sefi Wrote: 

Kedves Nemecsek !

Tényleg tetű dolog volt, hogy a lejárt hirdetéseidet töröltük, dögöljünk meg. A nemecsek accountott természetesen még mielőtt meghúzzuk a ravaszt a fejünkhöz tett pisztolyon utolsó ténykedésként töröltük.

Bye

 nemecsek Wrote:

jól beszélsz Szafi! apró kis bibi történt ugye mert a költözésetek előtt még nem volt lejárva egy hírdetésem se, és szólni sem szóltatok-megnézni nem tudtam, mert nem volt hol-most meg jössz hátulról mellbe ilyen rossz dumával-ja és a pisztoly meg a ravasz-ne csinálj butaságot-egyszerűen csak dugd fel magadnak a képeidet + az egész fototipp.hu-t ,jól sejtem ? te valami elcseszett fotóművész vagy vagy csak valami? de ne küldj arcképet magadról (kicsi lenne hozzá a kivetítő) és több “vicces” levelet sem!! Amúgy pedig lehet hogy a stílusom hagyott egy kis kivánnivalót maga után-elismerem-de mielőtt elküldted volna a választ egy kicsit magadba szállhattál volna: legközelebb a jó édesanyáddal beszélj így OK?

Remélem barátunk ezzel kiengedte a felesleges gőzt és megnyugodott, nem venném a szívemre ha miattam kapna agyvérzést.Laughing

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
680FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles